Latest News

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Δέσποινα Βανδή: Τραγούδησε σε κρητικό πανηγύρι (ΒΙΝΤΕΟ)


 Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη απολαμβάνουν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έχουν κάνει και αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram, στις οποίες δείχνουν το... πώς περνάνε.

Το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε πανηγύρι στο χωριό Γεράνι στο Ρέθυμνο, όπου τραγουδούσε ο καλός τους φίλος και γνωστός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του γλεντιού η Δέσποινα Βανδή πήγε στη σκηνή, με τον Μανώλη Κονταρό να της αφιερώνει μία μαντινάδα.

Στη συνέχεια η καλλιτέχνιδα ερμήνευσε μαζί με τον Μανώλη Κονταρό κάποια τραγούδια, με τον κόσμο που είχε πάει στο πανηγύρι να απολαμβάνει τους δύο τραγουδιστές.

Σε προηγούμενη ανάρτηση της στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή είχε ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες της μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και είχε γράψει για την Κρήτη: «Αγαπάμε την Κρήτη και οι δυο παρα πολύ! Μια ωραία παραλία ήσυχη ένα υπέροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον Άγιο-Γιώργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!».