Latest News

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Ραλφ Σουμάχερ: «Άκουγα τις φήμες πως είναι γκέι και μου έλεγε να πάω στον ψυχολόγο» - Ξεσπά η πρώην σύζυγός του


Σάλο έχουν προκαλέσει στη γερμανική showbiz οι δηλώσεις της Κόρα Σουμάχερ, ένα μήνα μετά το coming out του πιλότου της... Formula 1.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Spiegel, που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 16 Αυγούστου, η 47χρονη που υπήρξε παντρεμένη για 14 χρόνια με τον αδελφό του Μίκαελ Σουμάχερ, υποστήριξε πως «χειραγωγήθηκε» κατά τη διάρκεια της σχέσης τους από τον ίδιο, όταν τον ρωτούσε αν αλήθευαν οι φήμες.

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην F1, υπήρχαν πολλές φήμες. Του ζήτησα να διευκρινίσει αν αυτά που λέγονταν ήταν αλήθεια, αλλά πάντα το αρνιόταν, λέγοντάς μου ότι τα φαντάζομαι όλα και ότι ίσως χρειάζομαι ψυχολογική βοήθεια. Όταν όμως έκανε την ανακοίνωση, ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά. Το coming out επηρεάζει πάντα τους γύρω σου, συμπεριλαμβανομένης την πρώην συζύγου με την οποία είχες ένα παιδί», δήλωσε η Κόρα.

«Σήμερα αισθάνομαι ότι με χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του γάμου και ότι σπατάλησα τα καλύτερα χρόνια μου. Ρωτάω τον εαυτό μου: Ήταν ειλικρινής μαζί μου; Με αγαπούσε; Τον εμπιστεύτηκα τυφλά και γι’ αυτό ο λόγος του ήταν νόμος για μένα», πρόσθεσε.

Τα …συγχαρητήρια για τον γάμο

Ο 49χρονος Ραλφ Σουμάχερ, ο οποίος αποκάλυψε -τον περασμένο Ιούλιο- πως έχει σχέση με Γάλλο επιχειρηματικό διευθυντή τα τελευταία δύο χρόνια, αντέκρουσε τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του. Σε νέα ανάρτησή του στο Instagram, την κατηγόρησε ότι είπε ψέματα και μοιράστηκε ένα ιδιωτικό ιστορικό συνομιλίας ως αποδεικτικό στοιχείο.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ο Ραλφ Σουμάχερ, της οποίας το περιεχόμενο παραθέτει ο ιστότοπος.20min.ch, γράφει τα εξής: «Με όλα τα μπρος-πίσω, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η Κόρα μας συνεχάρη τον Σεπτέμβριο του 2023 γιατί νόμιζε ότι είχαμε παντρευτεί».

Στο φερόμενο αποδεικτικό στοιχείο, η Κόρα τους δίνει συγχαρητήρια για τον υποτιθέμενο γάμο. Ο Ετιέν λύνει την παρεξήγηση στη συνομιλία, με τη φερόμενη Κόρα να απαντά: «Χαίρομαι και για τους δυο σας».

Η Κόρα Σουμάχερ αντέδρασε στην ανάρτηση του πρώην συζύγου της στο Instagram, γράφοντας: «Αυτό ήταν η τελευταία μου προσπάθεια να μάθω τουλάχιστον την αλήθεια από αυτόνΠόσο αξιολύπητος πρέπει να είναι ένας άνθρωπος για να δημοσιεύει παράνομα προσωπικά μηνύματα WhatsApp για να κρύψει την αλήθεια;».

Παρά την εμφανή διαμάχη που έχει επικρατήσει ανάμεσα στους γονείς του, ο 22χρονος γιος τους εμφανίζεται ιδιαίτερα υποστηρικτικός απέναντι στον πατέρα του.

Δηλωτική είναι η ανάρτηση του Ντέιβιντ Σουμάχερ στα social media. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους βρήκες κάποιον με τον οποίο πραγματικά νιώθεις ότι αισθάνεσαι άνετα και ασφαλής, άσχετα αν είναι άνδρας ή γυναίκαΕίμαι 100% μαζί σου μπαμπά και σου εύχομαι τα καλύτερα και συγχαρητήρια».