Latest News

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Απόδραση στον Πόρο για Μαρία Αντωνά και Γιώργο Λιάγκα

 


Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά φαίνεται ότι συνεχίζουν τις κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός βρίσκονται στον Πόρο και όπως όλα δείχνουν μένουν στην ξενοδοχειακή μονάδα του...επιχειρηματία και συντρόφου της Ευαγγελίας Αραβανή, Σπύρου Λάζαρη.

Μάλιστα, τόσο ο Γιώργος Λιάγκας, όσο και η Μαρία Αντωνά, ανέβασαν στα προφίλ τους στο Instagram βίντεο από το χθεσινό πάρτι που διοργάνωσε ο Σπύρος Λάζαρης στην ξενοδοχειακή του μονάδα, με τραγουδιστή τον Πασχάλη.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:09
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:20

Ωστόσο, στα στιγμιότυπα που ανήρτησαν από το πάρτι, δεν φαίνεται ούτε ο παρουσιαστής, ούτε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:49

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! τον Ιούνιο, η Μαρία Αντωνά αναφερόμενη στον Γιώργο Λιάγκα είχε πει μεταξύ άλλων ότι: «Τον γνώρισα πριν 7 χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν την Νικολέττα Ράλλη».

Ακόμα, είχε αναφέρει: «Δεν θέλω να μιλάω για τον Γιώργο. Είναι μια πολύ ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα, ένας τρομερός επαγγελματίας και παρουσιαστής, όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο καλός είναι στη δουλειά του. Σε αυτό το κομμάτι θα μείνω».