Latest News

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Κόπα Λιμπερταδόρες: Σοκαριστικές στιγμές στο Σάο Πάολο - Νασιονάλ: Κατέρρευσε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο

 


Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σε γήπεδο της Βραζιλίας, κατά τη διάρκεια του αγώνα Σάο Πάολο – Νασιονάλ για τη φάση των 16 του... Copa Libertadores.

Ο ποδοσφαιριστής της Νασιονάλ Χουάν Ισκιέρδο κατέρρευσε στο κέντρο του γηπέδου στο 84ο λεπτό του αγώνα λόγω αρρυθμίας και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βραζιλίας.

Συγκεκριμένα, με το σκορ ήδη στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων και τους Ουρουγουανούς να πιέζουν για την ανατροπή του αποτελέσματος που τους έθετε εκτός συνέχειας, ο Χουάν Ισκιέρδο κατέρρευσε στο κέντρο του γηπέδου.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έχασε τις αισθήσεις του, άρχισε να παραπατάει, σωριάστηκε στο ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής και άρχισε να έχει σπασμούς.

Αμέσως το παιχνίδι διακόπηκε, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν κύκλο γύρο από τον Ουρουγουανό, ενώ γρήγορη ήταν και η αντίδραση των γιατρών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Νασιονάλ, ο Ισκιέρδο υπέστη καρδιακή αρρυθμία, ενώ νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση και παραμένει υπό παρακολούθηση στην εντατική, με την ομάδα του να αναχωρεί για την Ουρουγουάη και τον ίδιο να βρίσκεται στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν του Σάο Πάολο.