Latest News

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Πόπη Τσαπανίδου: Ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με θρησκευτικό όρκο - Τι είπε για τον Κασσελάκη


Με θρησκευτικό όρκο, όπως η ίδια επέλεξε, ορκίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η Πόπη Τσαπανίδου....

Στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στο νέο μέλος της κοινοβουλευτικής του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης και η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Έλενα Ακρίτα.

«Είπαμε πράγματα και στην ανακοίνωση, έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και στη συνέχεια» ήταν η απάντηση της Πόπης Τσαπανίδου, προσερχόμενη στη Βουλή για την ορκωμοσία της, όταν της ζητήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει την κατηγορία που δέχεται πως εμποδίζει την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή. «Φοβάστε μήπως σας διαγράψουν;» ήταν το δεύτερο ερώτημα: «Θα δούμε τι θα γίνει» απάντησε η Πόπη Τσαπανίδου.

Μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας της Πόπης Τσαπανίδου ο προεδρεύοντας της συνεδρίασης Γιάννης Πλακιωτάκης ανακοίνωσε στο Σώμα την διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνάντηση με Παππά και Μωραΐτη

Αφού ορκίστηκε βουλευτής η Πόπη Τσαπανίδου ανέβηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή όπου και συναντήθηκε με τον νέο πρόεδρο της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκο Παππά και τον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θάνο Μωραΐτη.

Συνομιλώντας με δημοσιογράφους η Πόπη Τσαπανίδου σημείωσε πώς έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και πως το κλίμα μεταξύ τους είναι πολύ καλό. «Η Πόπη Τσαπανίδου θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της κοινοβουλευτικής μας δύναμης. Είναι ένα στέλεχος εγνωσμένου κύρους και δυνατοτήτων» τόνισε από την δική του πλευρά ο Νίκος Παππάς.