Latest News

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Νέλλη Γκίνη: «Την κατάθλιψη την κουβαλάω, προσπαθώ όμως να την ελέγχω»

 


Η Νέλλη Γκίνη έκανε μια αναδρομή στις πιο δύσκολες στιγμές της πάνω στο θεατρικό σανίδι, όταν κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή, ενώ... βίωνε πένθος.

Για τις δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει πάνω στο θεατρικό σανίδι μίλησε η Νέλλη Γκίνη, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στην περίοδο που κλήθηκε να ανεβεί στη σκηνή, ενώ βίωνε πένθος.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τόσο στην απώλεια των γονέων της όσο και σε εκείνη του πατέρα του γιου της, η ίδια έπρεπε να εργάζεται.

«Το έχω ζήσει τρεις φορές, όταν αποχαιρέτησα τον πατέρα μου, τη μητέρα μου και τον πατέρα του γιου μου, έπρεπε να δουλέψω. Είναι σκληρό και ίσως ακουστεί κάπως μα η σκηνή σου δίνει αυτή τη δύναμη να ξεχνάς και να αντέχεις. Το πρόβλημα είναι όταν μένεις μόνος» είπε, ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι εδώ και χρόνια πάσχει από κατάθλιψη την οποία προσπαθεί να ελέγχει.

«Την κατάθλιψη την κουβαλάω, προσπαθώ όμως να την ελέγχω. Ο χαμός ενός τόσο δικού σου ανθρώπου δεν ξεπερνιέται, υπάρχει εκεί και το κουβαλάς, απλά συνεχίζεις» τόνισε.