Latest News

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Σε ισόβια καταδικάστηκε γιος γνωστού Ισπανού ηθοποιού για φρικιαστική δολοφονία στη Ταϊλάνδη


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας σεφ του YouTube για τη δολοφονία ενός πλαστικού χειρουργού σε ένα νησί στην Ταϊλάνδη 
κατά τη διάρκεια των διακοπών του..

Ο Daniel Sancho Bronchalo καταδικάστηκε για τη δολοφονία του Edwin Arrieta Arteaga, από την Κολομβία, στο Koh Pha-ngan στη νότια Ταϊλάνδη, τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Bronchalo, 30, είναι γιος του Rodolfo Sancho Aguirre, εξέχοντος Ισπανού ηθοποιού, και της Silvia Bronchalo, επίσης ηθοποιού. Και οι δύο βρέθηκαν στο δικαστήριο για την ετυμηγορία της Πέμπτης.

Ο Sancho είπε στη δίκη του ότι ενήργησε ως αυτοάμυνα όταν ο Arteaga προσπάθησε να του επιτεθεί σεξουαλικά.

Υποστήριξε ότι τσακώθηκαν και ο 44χρονος έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε μια μπανιέρα, έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια πέθανε.

Είχε αρνηθεί τη δολοφονία εκ προμελέτης – αλλά παραδέχτηκε ότι διαμέλισε το σώμα και πέταξε τα μέρη στη στεριά και στη θάλασσα.

Το βίντεο παρακολούθησης που έλαβε η αστυνομία έδειξε ότι ο Σάντσο φέρεται να αγόραζε ένα μαχαίρι, λαστιχένια γάντια, σακούλες σκουπιδιών και διαλύματα καθαρισμού σε ένα ψιλικατζίδικο πριν από το θάνατο της Arrieta, κάτι που οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι ενίσχυε την κατηγορία της δολοφονίας εκ προμελέτης.

Η αστυνομία είχε ισχυριστεί ότι ο Σάντσο ομολόγησε τη δολοφονία, λέγοντας ότι την είχε σχεδιάσει επειδή ο Αρτέαγκα απείλησε να ντροπιάσει αυτόν και την οικογένειά του αποκαλύπτοντας την υποτιθέμενη σεξουαλική τους σχέση.

Στην καταληκτική του δήλωση νωρίτερα στη δίκη του, ο Σάντσο είπε στο δικαστήριο ότι μετάνιωσε για τις πράξεις του, ανέφερε η ισπανική εφημερίδα El País.

«Λυπάμαι που χάθηκε μια ζωή και που οι γονείς έχασαν έναν γιο», είπε ο Σάντσο. “Λυπάμαι που η οικογένειά του δεν μπόρεσε να τον θάψει σωστά. Λυπάμαι για αυτό που έκανα μετά τον θάνατο”.

Για την κατηγορία της απόκρυψης ή βλάβης σορού επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, μειωμένη κατά το ήμισυ επειδή ομολόγησε.