Latest News

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Νίκος Παππάς: Μήνυμα προς τα «τρολάκια», «θα σας βγάζω εγώ από τον κόπο και θα σας δείχνω συνομιλίες» (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε ο, ας πούμε, «έντονος» διάλογος του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά με αστυνομικό – με την κυβέρνηση να ζητά την άμεση διαγραφή του πρώην μπασκετμπολίστα – η… πέτρα του σκανδάλου επιστρέφει.

Ο Νίκος Παππάς, λοιπόν, σε βίντεο που ανέβασε στα social media, αφού επισημαίνει ότι η δημοσιοποίηση ιδιωτικών διαλόγων είναι παράνομη, «πετάει το γάντι» στα «τρολάκια» (όπως τα ονομάζει), λέγοντας ότι «από τον οχετό που λαμβάνω, ανεξαρτήτως από πού προέρχεται, από φασίστες, από αστυνόμους, από μπασκετμπολίστες, θα τους απαντάω όπως τους αξίζει. Δεν θα σταματήσει αυτό, για τα πρακτικά και μόνο μπορείτε να δείτε μερικά από τα μηνύματα που λαμβάνω κατά καιρούς – αυτές τις ομορφιές. Μην κουράζεστε, λοιπόν, τα τρολάκια. Θα σας βγάζω εγώ από τον κόπο και θα σας δείχνω συνομιλίες».

Αναλυτικά, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στο βίντεο:

«Λοιπόν για τους “Ρομπέν των Δασών” προβοκάτορες, να ενημερώσω ότι η δημοσιοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών και δεδομένων είναι ρητώς απαγορευμένη από τον νόμο, του οποίου εσείς αυτοχριστήκατε υπερασπιστές.

Επίσης, να ενημερώσω ότι δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω “αχ, δεν έχω τίποτα να κάνω, ας τσακωθώ με όποιον βρω”.

Από τον οχετό που λαμβάνω, ανεξαρτήτως από πού προέρχεται, από φασίστες, από αστυνόμους, από μπασκετμπολίστες, θα τους απαντάω όπως τους αξίζει.

Δεν θα σταματήσει αυτό, για τα πρακτικά και μόνο μπορείτε να δείτε μερικά από τα μηνύματα που λαμβάνω κατά καιρούς – αυτές τις ομορφιές. Μην κουράζεστε, λοιπόν, τα τρολάκια. Θα σας βγάζω εγώ από τον κόπο και θα σας δείχνω συνομιλίες.

Το θέμα που καίει λοιπόν, όμως, δεν είναι οι προσωπικές μου συνομιλίες με φασιστοειδή, ακροδεξιούς και λοιπούς, αλλά η πραγματική φωτιά καίει που απέτυχε αυτή η κυβέρνηση της πλάκας να σβήσει.
Συνεχίζετε και αμολάτε χαρταετό.

Καλό αποκαλόκαιρο εκεί στο μπιτσόμπαρο του Μαξίμου, που ασχολείται μαζί μου».