Latest News

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Σιμόν Μπάιλς: Πώς απαντά στα δημοσιεύματα ότι δεν βοηθά καθόλου την φτωχή βιολογική της μητέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Στο επίκεντρο «θύελλας» λόγω δημοσιεύματος της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας Daily Mail, βρίσκεται η υπεραθλήτρια της γυμναστικής, Σιμόν Μπάιλς, που στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια...

Η βρετανική ταμπλόιντ δημοσίευσε συνέντευξη της βιολογικής της μητέρας, Σάνον, με τίτλο «Η Μπάιλς κάνει επίδειξη πλούτου και δεν έχει δώσει βοήθεια στην άφραγκη μητέρα της». Στη συνέντευξη η βιολογική μητέρα της γυμνάστριας, η οποία έδωσε τα παιδιά της για υιοθεσία καθώς ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά, δήλωσε ότι δυσκολεύεται πολύ να τα βγάλει πέρα και ότι η διάσημη και πλούσια κόρη της δεν την έχει βοηθήσει καθόλου.

Την Μπάιλς τη μεγάλωσαν ο παππούς και η γιαγιά της, οι οποίοι και την πήραν από την οικογένεια που είχε αναλάβει την κηδεμονία της, και ήταν αυτοί που την έσπρωξαν στη γυμναστική. Η ίδια η αθλήτρια αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες, από τραυματισμούς και εκδηλώσεις ρατσισμού μέχρι σεξουαλική επίθεση από τον πρώην γιατρό της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Λάρι Νάσαρ, ο οποίος χάρη στην καταγγελία της ίδιας και των συναθλήτριών της εκτίει ποινή ισόβιας φυλάκισης.

Φαίνεται ότι η προσπάθεια της Daily Mail δεν… αγγίζει την Μπάιλς, η οποία μετά το δημοσίευμα ανέβασε βίντεο στο TikTok στο οποίο εμφανίζεται να διασκεδάζει με φίλες της. Άλλωστε η ίδια δεν έχει καμία επαφή με τη βιολογική της μητέρα και ο μόνος σύνδεσμος παραμένει ο παππούς της Μπάιλς, ο οποίος κατά καιρούς επικοινωνεί με την Σάνον, που σήμερα δηλώνει ότι «δεν είμαι ο άνθρωπος που ήμουν. Είμαι εντάξει, σήμερα. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει. Είμαι πολύ διαφορετική από ό,τι με έχουν παρουσιάσει».