Latest News

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Νίκος Παπάς: «Έκρηξη» αστυνομικών για σχόλια του ευρωβουλευτή - Τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ


 Ένα σχόλιο που φέρεται να έχει κάνει κατά αστυνομικών ο Νίκος Παππάς, έχει προκαλέσει την αντίδραση της αστυνομίας, αλλά και της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο η ΝΔ καλεί να διαγράψει τον... ευρωβουλευτή.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν ευρωβουλευτής, φέρεται να μίλησε με υποτιμητικούς όρους προς τις αστυνομικές δυνάμεις, κάτι που ενόχλησε σφόδρα τους Αστυνομικούς.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής εγκαλεί τον κ. Παππά, λέγοντας πως χρησιμοποιεί απαξιωτικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά των αστυνομικών.

«Ο οποιοσδήποτε υποτιμητικός χαρακτηρισμός για τους αστυνομικούς δεν μας αγγίζει . Τουναντίον ίσως, να αποδεικνύει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας, αφού η ισχνή μειοψηφία των εμμονικών συνεχίζει να μας εξυβρίζει. Το παράλογο είναι ότι ο υβριστής, ευρωβουλευτής κ. Νίκος Παππάς, έπρεπε να εκπροσωπεί το λαό, λόγω της θέσης και της ιδιότητας του, και να μη εκφράζεται με υβριστικούς, ρατσιστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους μαχόμενους αστυνομικούς» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

ΝΔ: «Χυδαία συμπεριφορά, συμπεριφέρεται σαν τραμπούκος»

Η ΝΔ πήγε το θέμα ένα βήμα πιο πέρα και με ανακοίνωση της ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ την αποπομπή του, κάνοντας λόγο για “πολακισμό”.

«Μετά την ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής για τις φρικώδεις επιθέσεις κατά των αστυνομικών που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, είναι περισσότερο από προφανές ότι στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κυριαρχεί αποκλειστικά ο πολακισμός. Αδυνατούμε έστω και να αναπαράγουμε, τόσο τις εικόνες, όσο και τα ηχητικά που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Η χυδαία και ανατριχιαστική συμπεριφορά του κ. Παππά αποτελεί βάναυση προσβολή απέναντι στους χιλιάδες αστυνομικούς μας, που με αυταπάρνηση, συνέπεια, ανθρωπιά και υπευθυνότητα επιτελούν το καθήκον της προστασίας των συμπολιτών μας. Είναι αδιανόητο ένας εκ των εκπροσώπων της χώρας μας στο ευρωκοινοβούλιο να συμπεριφέρεται σαν τον χειρότερο τραμπούκο και να εξαπολύει τη μία απειλή μετά την άλλη.Περιμένουμε αυτή τη φορά από τον κ. Κασσελακη να κάνει το αυτονόητο και να αποπέμψει τον κ. Παππά. Ας ελπίσουμε να μην δούμε άλλη μία «μισή διαγραφή», όπως στην περίπτωση Πολάκη».

Τα μηνύματα για τα οποία προκλήθηκαν οι αντιδράσεις :