Latest News

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Στη δημοσιότητα η αίτηση διαζυγίου - «Ασυμβίβαστες διαφορές»

 Η Τζένιφερ Λόπεζ επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» στην αίτηση διαζυγίου της από τον Μπεν Άφλεκ, η οποία περιλαμβάνει και το αίτημα να μην λαμβάνει... συζυγική υποστήριξη.


Η 55χρονη ντίβα, όπως αναφέρεται στην αίτηση διαζυγίου κατά του Μπεν Άφλεκ, ζητά επίσης να ανακτήσει το παλιό της επώνυμο, μόλις δύο χρόνια αφότου είχε δηλώσει τον ενθουσιασμό της για την αλλαγή του επιθέτου της σε κυρία Άφλεκ.

Η DailyMail.com δημοσιεύει την αίτηση διαζυγίου στο σύνολό της, καθώς η Λόπεζ την κατέθεσε χωρίς δικηγόρο την Τρίτη (20/8), ημερομηνία της δεύτερης επέτειος γάμου του ζευγαριού.

Ως ημερομηνία χωρισμού, αναφέρεται επίσημα η 26η Απριλίου 2024.

Δεν υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο

Σύμφωνα με πηγές από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού, δεν υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο πριν τον γάμο τους τον Ιούλιο του 2022, κάτι που σημαίνει ότι τα κέρδη που αποκόμισαν την τελευταία διετία αποτελούν κοινή περιουσία.

Η Τζένιφερ – η οποία φέρεται να έχει περιουσία που φτάνει τα 400 εκατομμύρια δολάρια – έχει βγάλει τέσσερις ταινίες από τότε που παντρεύτηκε τον Μπεν, συμπεριλαμβανομένου του ντοκιμαντέρ της «This Is Me» αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 2023 λάνσαρε τη σειρά κοκτέιλ Delola και επρόκειτο επίσης να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία για το τελευταίο της άλμπουμ «This Is Me…» φέτος, αλλά ακυρώθηκε λίγες εβδομάδες πριν την έναρξή της, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

Από την άλλη, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Μπεν Άφλεκ – ο οποίος φέρεται να έχει καθαρή περιουσία 150 εκατομμυρίων δολαρίων – έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινία, το φιλμ «Air» το 2023 και το «Hypnotic» επίσης την ίδια χρονιά.

«Περνούσαν περιόδους χωρίς να μιλάνε καθόλου»

Υποστηρίζεται πάντως ότι η αίτηση διαζυγίου της Τζένιφερ έρχεται εν μέσω της άλυτης διαμάχης τους για τα χρήματα. Σύμφωνα με γνώστες του TMZ, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ έχουν εμπλακεί σε τεταμένες συζητήσεις για διακανονισμό εδώ και μήνες. Κατά καιρούς μάλιστα, το πρώην, πλέον, ζευγάρι δεν μιλούσαν καθόλου μεταξύ τους.

Το ζευγάρι έβγαλε προς πώληση μάλιστα την τεράστια έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων τον Μάιο – ένα χρόνο μετά την αγορά της. Και λίγες ημέρες μετά τα 55α γενέθλια της Λόπεζ, ο Μπεν αγόρασε ένα νέο σπίτι, αξίας 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μια πηγή δήλωσε πρόσφατα στο UsWeekly πως η απόφαση του ηθοποιού να αγοράσει δικό του σπίτι σηματοδότησε το «τέλος της σχέσης».