Latest News

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Το τατουάζ αποκάλυψε την ταυτότητα της σορού που βρέθηκε στον Πτελεό - Είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του, «να ανοίξουν» στόματα στο χωριό, ζητάει η οικογένειά του

 


Ένα χαρακτηριστικό τατουάζ που είχε στη πλάτη, ήταν αυτό που βοήθησε να ταυτοποιηθεί η σορός που βρέθηκε στο χωριό Πτελεός... της Μαγνησίας.

Η σορός εντοπίστηκε χθες το πρωί σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, μπρούμυτα και με τα χέρια ανοιχτά, σαν σταυρό.

Το πτώμα βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Αμέσως σήμανε συναγερμός και η στάση του θύματος, που ήταν ημίγυμνος, έδωσε στις αρχές την εκτίμηση πως αρχικά το θύμα ήταν δεμένο και οδηγούνται στο συμπέρασμα της ανθρωποκτονίας, παρά το ότι δεν φέρει χτυπήματα στο σώμα του.

Η νεκροψία – νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, ωστόσο στο μεταξύ, έχει ιδιαίτερη σημασία η άμεση ταυτοποίηση της σορού.

Πρόκειται για έναν 49χρονο, τον Ιωάννη Καραμπάτση, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή και η εξαφάνισή του είχε απασχολήσει και την εκπομπή της Νικολούλη.

Η κληρονομιά και οι καταθέσεις των συγγενών – Ζητούν να ανοίξουν τα στόματα στο χωριό

Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση ότι η εξαφάνισή του έγινε στις 29 Απριλίου, στο Αστυνομικό τμήμα Αλμυρού, ενώ η εξαφάνισή του έγινε, όπως προκύπτει, σχεδόν μία εβδομάδα πριν, στις 23 Απριλίου. Οι συγγενείς εδώ και καιρό επέμεναν πως πρέπει να έχει πέσει θύμα δολοφονίας.

Εν τω μεταξύ, το μπουφάν του θύματος και άλλα προσωπικά του αντικείμενα εντοπίστηκαν σε ένα ελαιοτριβείο της περιοχής, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε η σορός του, ενώ το σπίτι που έμενε, το παράθυρο βρέθηκε ανοιχτό, το ραδιόφωνο να παίζει και το φως ήταν αναμμένο.

Οι συγγενείς του θύματος δίνουν καταθέσεις, που μιλούν, μεταξύ άλλων, για μια κληρονομιά που είχε πάρει στις αρχές τους έτους, με αποτέλεσμα να αυξήσει την προσωπική του περιουσία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας έκανε έκκληση εκ μέρους των συγγενών, να ανοίξουν τα στόματα στο χωριό και να δείξουν τον δράστη της δολοφονίας, καθώς πιστεύουν πως είναι γνωστός.

«Το πτώμα του Γιάννη βρέθηκε σαν πεταμένο σε έναν χώρο που υποτίθεται ότι έπρεπε να έχει ψαχτεί από τις Αρχές» ανέφερε ο δικηγόρος.