Latest News

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο ξέφρενος χορός της μέλλουσας γυναίκας του, Μαράια στο bachelor πάρτι της στην Μύκονο [βίντεο]


Το bachelor πάρτι έκανε η μέλλουσα γυναικά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια σε ένα νυχτερινό μαγαζί στο νησί...των Ανέμων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το mykonoslive.tv, η διοργάνωση του συγκεκριμένου πάρτι ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί το νησί των Ανέμων πριν από μερικές ημέρες.

Η Μαράια Ρίντλσπριγκερ υποδέχθηκε τις φιλενάδες της μεταξύ των οποίων και η σύζυγος του Θανάση Αντετοκούνμπο- στο κλαμπ Tabu όπου το γλέντησαν με ποτό, χορό και τραγούδι.

H Μαράια και οι καλεσμένες της θα μείνουν για τρεις μέρες στην Μύκονο, ενώ την επόμενη του bachelorette party επισκέφθηκαν το Lio Mykonos για να διασκεδάσουν.

Δείτε το βίντεο: 

Αντετοκούνμπο – Μαράια: Δείτε που θα πραγματοποιηθεί η γαμήλια τελετή – Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια μετρούν αντίστροφα για την τριήμερη γαμήλια γιορτή που θα γίνει στο τουριστικό θέρετρο, Costa Navarino, στην Πύλο.

Η τριήμερη γιορτή θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου, με ένα white party, με τους καλεσμένους να φορούν λευκά κουστούμια, με την υπογραφή του Γιώργου Παπαδόγαμβρου, ενώ στις 31 του μήνα θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη πάρτι αυτή τη φορά με Νιγηριανές αναφορές.

Η κορύφωση του τριημέρου θα γίνει την 1η Σεπτέμβρη, όπου το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης, στην παραλία του Costa Navarino.

Η παραλία του ”W Costa Navarino”, όπου θα γίνει η τελετή για την ανταλλαγή των όρκων

 

 

Μεγάλο μέρος των τεσσάρων υπερπολυτελών ξενοδοχείων, “Romanos”, ”Westing”, ”W”, ”Mandarin Oriental” θα κλειστεί για την οικογένεια αλλά και τους 200 εκλεκτούς προσκεκλημένους, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα.

Ο πολύ καλός φίλος του γαμπρού και θρύλος του NBA , Λεμπρόν Τζέιμς, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα, οι οποίοι έχουν λάβει πρόσκληση και όπως λέγεται σκοπεύουν να ανταποκριθούν, ο Κιλιάν Εμπαπέ, η Σερένα Γουίλιαμς ,οι παίκτες και ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς και βέβαια ο πρόεδρος της ομάδας Πίτερ Φέιγκιν, είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που θα βρίσκονται στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια σε αυτή την μαγική στιγμή για εκείνους.