Latest News

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Αίσιο τέλος στο θρίλερ στη Γαύδο: Σώος ο 50χρονος Γερμανός που είχαν χαθεί τα ίχνη του για δυο μέρες


 Σώος εντοπίστηκε ο 50χρονος Γερμανός που είχαν χαθεί τα ίχνη του για δύο ημέρες... στη Γαύδο.

Η αναζήτηση για τον 50χρονο Γερμανό, μόνιμο κάτοικο της Γαύδου, είχε αίσιο τέλος.  Τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από δύο ημέρες όμως νωρίς το πρωί της Τετάρτης (14/8) εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του να πίνει καφέ.

Όπως προέκυψε, ο Nills είχε πάει στην παραλία της Τρυπητής, όπου έμεινε για ένα 48ωρο, για να επιστρέψει τελικά στο σπίτι του. Για προληπτικούς λόγους, μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού.

Ο Γερμανός, που ζει μόνος του στο νησί τα τελευταία χρόνια και εργάζεται περιστασιακά σε διάφορες οικοδομικές εργασίες, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινότητα, όπως ανέφερε η δήμαρχος του νησιού Λίλιαν Στεφανάκη.

Με την είδηση της εξαφάνισης, κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομία, πυροσβεστική και οι τοπικές Αρχές, ενώ κάτοικοι και κατασκηνωτές συνέβαλαν επίσης στις προσπάθειες εντοπισμού του Nills. Ένας γνωστός εφοπλιστής που βρίσκεται στο νησί διέθεσε ακόμη και το ελικόπτερό του, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες, οι οποίες έλαβαν τέλος με τον εντοπισμό του. 

Να σημειωθεί ότι αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό εξαφάνισης του συγκεκριμένου άνδρα, καθώς φαίνεται ότι είχε εξαφανιστεί ξανά στο παρελθόν.