Latest News

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Φρίκη στον Κολωνό: Στον ανακριτή ο 44χρονος για τον βιασμό της 16χρονης- Πώς έστησε πλεκτάνη μαζί με το γιο του για να την παγιδεύσουν


Ο  44χρονος που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό 16χρονου κοριτσιού μέσα στο αμάξι του σε άδειο οικόπεδο στον Κολωνό, οδηγείται σήμερα... στον ανακριτή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες αφού όπως ο ίδιος υποστηρίζει, υπήρχε συναίνεση από την πλευρά του παιδιού.

Η υπερασπιστική γραμμή του 44χρονου φαίνεται ότι θα στηριχθεί σε μηνύματα που στάλθηκαν από το κινητό της 16χρονης, στα οποία εξομολογείται τον έρωτα της για αυτόν.

Όπως η ίδια η 16χρονη υποστήριξε στην κατάθεσή της ο 44χρονος πήρε το κινητό της και έστελνε μηνύματα ο ίδιος στο δικό του κινητό λέγοντας πόσο τον θέλει. Με αυτό τον τρόπο ο 44χρονος προσπαθούσε να κάνει τον βιασμό να φανεί ως ερωτική επιθυμία της 16χρονης.

Το βίντεο καταγράφηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου, στην περιοχή που μένει η 16χρονη. Στα πλάνα φαίνεται το ασημί ΙΧ του 44χρονου, στο οποίο φέρεται να λάμβαναν χώρα οι βιασμοί της 16χρονης. Το όχημα το οδηγεί ο γιος του δράστη και στη συνέχεια κατεβαίνουν ο κατηγορούμενος, ο γιος του και η νυν σύντροφός του.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, οι τρεις τους προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση στη 16χρονη. Η σύντροφος του γιου του 44χρονου πήρε το κινητό της κοπέλας κι έπειτα στάλθηκε το επίμαχο μήνυμα που ζητούσε από τον 44χρονο να συνευρεθούν ερωτικά, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της ανήλικης.

Κολωνός: Το βίντεο που επικαλείται η 16χρονη 

Κολωνός: Η σοκαριστική περιγραφή της 16χρονης

Ο 44χρονος για δύο μήνες, από τον Ιούνιο μέχρι και τις 19 Αυγούστου, φέρεται να βίαζε τουλάχιστον δέκα φορές το κορίτσι σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, στην περιοχή του Κολωνού, πριν συλληφθεί από τις Αρχές την περασμένη Παρασκευή.

Η περιγραφή της 16χρονης σοκάρει: «Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Φοβόμουν πάρα πολύ. Του έλεγα: Σε παρακαλώ πολύ φύγε. Φοβάμαι. Και μου έλεγε… πέντε λεπτά, να το κάνω και φύγαμε. Ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε κάτι και είναι στη φαντασία μου. Πήγαινε να με βγάλει τρελή.

Σύμφωνα με τη 16χρονη, ο 44χρονος ισχυριζόταν ότι πάσχει από καρκίνο, όπως η μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Εκμεταλλευόταν ακόμα και αυτό και την εκβίαζε.

«Με απειλούσε. Μου έλεγε ότι θα πάρει τον πατέρα μου και ότι ξέρει πως έχει πρόβλημα στην καρδιά. Θα του χώσω δυο μπουνιές στην καρδιά και θα τον πάω εκεί που είναι και η μάνα σου…», περιγράφει η 16χρονη.

Κολωνός: Η αποκάλυψη της 16χρονης στον πατέρα της 

«Μου είπε ότι ήθελε να ξαναγίνει και εγώ του έλεγα γιατί το κάνεις αυτό. Μου απάντησε ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να το κάνει πριν φύγει από τη ζωή. Εγώ τι φταίω; Του είπα. Εκείνος το έκανε ξανά και έλεγε ότι δεν το έκανε και είναι εντύπωσή μου».

Τελικά το ανήλικο κορίτσι δεν άντεξε άλλο και μίλησε στον πατέρα της, ο οποίος και πήγε αμέσως στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον 44χρονο, που φρόντιζε να είναι προσεκτικός στις κινήσεις του, και όταν τον είδαν κάτω από το σπίτι της 16χρονης τον συνέλαβαν παρότι εκείνος προσπάθησε να διαφύγει.

Ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι δεν τίθεται θέμα βιασμού και επικαλείται μηνύματα που υπάρχουν στο κινητό του. «Θέλω να κάνουμε έρωτα», φέρεται να γράφει ένα από τα μηνύματα.

Η 16χρονη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς και κάνει λόγο για μία πλεκτάνη που έστησαν όταν κατάλαβαν ότι θα καταγγείλει τον βιασμό.

Αύριο ο 44χρονος αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ η ανήλικη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και οι αστυνομικοί ερευνούν τυχόν γνώση και εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση.

Κολωνός: Αναλυτικά η ανακοίνωση από την αστυνομία

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εντοπίστηκε και συνελήφθη, βραδινές ώρες της 22-8-2024, 44χρονος ημεδαπός για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης που βρίσκονταν στο κοινωνικό του περιβάλλον, από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Κατά την ακινητοποίηση του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων, όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.