Latest News

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Τραγωδία σε τροχαίο με 3 νεκρούς στα Χανιά- Μάχη για τη ζωή της δίνει 22χρονη κοπέλα (ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Η Κρήτη βρίσκεται ξανά σε αναστάτωση μετά από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στον...Βόρειο Οδικό Άξονα. 

Στο δυστύχημα αυτό, όπως ανέφερε το cretalive, τρία νεαρά αγόρια, ηλικίας 15, 19 και 20 ετών, έχασαν τη ζωή τους, ενώ μια 22χρονη κοπέλα δίνει μάχη για τη ζωή της στην Εντατική. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Χανίων, η κατάσταση της κοπέλας είναι εξαιρετικά κρίσιμη.Τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς στα Χανιά- Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 22χρονη


Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος νεαρός, σύμφωνα με μαρτυρίες, προσπάθησε να πραγματοποιήσει προσπέραση. Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο μετά από πρόσκρουση στο ρείθρο της οδού συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα τουριστικό βαν στο οποίο επέβαιναν τουρίστες.

Τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς στα Χανιά- Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 22χρονη

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι ζώνες ασφαλείας δεν χρησιμοποιήθηκαν, με αποτέλεσμα ένας από τους νεαρούς να βρεθεί εκτός του οχήματος κατά τη σύγκρουση.

Τα δύο αγόρια έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ενώ ο τρίτος νεαρός, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Χανίων.

Τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς στα Χανιά- Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 22χρονη

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης είχε ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό των νεαρών στα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η πυροσβεστική και η τροχαία, για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τον καθαρισμό του οδοστρώματος.