Latest News

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

ΣΟΚ: Νεκρός 21χρονος μετά τη βάπτιση του- Προσπάθησε να σώσει έφηβη που πνιγόταν σε λίμνη

 


Ένας 21χρονος άνδρας πνίγηκε μια ώρα μετά τη βάπτισή του, ενώ προσπαθούσε να σώσει μια έφηβη που πάλευε να σωθεί σε μια λίμνη στο... βόρειο Τέξας.

Ο Lincer Lopez μόλις είχε βαφτιστεί στη λίμνη Waxahachie το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το κορίτσι άρχισε να πνίγεται γύρω στις 12:45 μ.μ., είπε η οικογένεια του Lopez στο WFAA.

Ο Λόπεζ πήδηξε αμέσως για να τη βοηθήσει, αλλά άρχισε επίσης να παλεύει στο νερό, είπαν μάρτυρες στο αστυνομικό τμήμα Waxahachie.

Ένας βαρκάρης τράβηξε το κορίτσι από τη λίμνη και έκανε ΚΑΡΠΑ, αναζωογονώντας το. Αυτή και ο Λόπεζ μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Ήταν ένας ήρωας», είπε ο θείος του Lopez, Jacobo Lopez, στο WFAA στα Ισπανικά.

«Δεν σκέφτηκε δύο φορές να σώσει κάποιον άλλο. Δεν σκέφτηκε τον κίνδυνο να πεθάνει. Και ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει τη ζωή κάποιου άλλου», πρόσθεσε.

Ο Λόπεζ και η έφηβη ήταν και οι δύο μέλη μιας μεγάλης εκκλησιαστικής ομάδας από τη Γκάρλαντ που απολάμβανε τη λίμνη μετά από πολλές βαπτίσεις.

Ο 21χρονος ήταν τόσο ενθουσιασμένος με τη βάπτισή του που δεν μπορούσε να κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ, είπε ο θείος του.

Ο Τζέικομπ Μπελ, ο βαρκάρης που τράβηξε το κορίτσι από τη λίμνη και της έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, εξακολουθούσε να τρέμει αφού της έσωσε τη ζωή.