Latest News

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Σοκάρουν δύο περιστατικά ξυλοδαρμού 13χρονων σε Πύργο και Εύβοια- «Έχει κακοποιητική συμπεριφορά από τότε που ήμουν 8 ετών»

 


Σοκάρουν δύο περιστατικά ξυλοδαρμού 13χρονων από τους πατεράδες τους σε Πύργο και Εύβοια...

Λίγες ώρες μετά την είδηση του άγριου ξυλοδαρμού ανήλικης από τον πατέρα της στη Χαλκίδα, μια ακόμη σοκαριστική καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  καταγγελία έγινε στις 27 Αυγούστου, όταν το «Χαμόγελο του Παιδιού» ειδοποίησε την αστυνομία ότι στο παράρτημά της βρισκόταν η 13χρονη, που κατήγγειλε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό.

«Έχει κακοποιητική συμπεριφορά από τότε που ήμουν 8 ετών. Με βρίζει και με απειλεί. Πριν από λίγες ημέρες με χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και εγώ λιποθύμησα», είπε το κορίτσι στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο πατέρας είναι αυτός που έχει την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών του ενώ αμέσως μετά τις αποκαλύψεις του κοριτσιού ενημερώθηκε ο Αντεισαγγελέας Υπηρεσίας Ανηλίκων ο οποίος και έδωσε εντολή για προστατευτική φύλαξη του παιδιού ενώ διατάχθηκε και άμεση κοινωνική έρευνα.

Πατέρας έστειλε την κόρη του στο νοσοκομείο

Ένα άγριο ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (30/8) στη Χαλκίδα με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ήταν λίγο μετά τις 21:00 για άγνωστο λόγο ο πατέρας άρχισε να χτυπά το ανήλικο παιδί του μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Η γυναίκα σοκαρισμένη πήγε στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας για να καταγγείλει το περιστατικό και άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας για να διαπιστώσουν τι συνέβη.

Ο πατέρας μαζί με τη θεία του παιδιού είχαν μεταφέρει το ανήλικο θύμα στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, κάτι που έγινε γνωστό στις αστυνομικές αρχές, που έσπευσαν να συλλάβουν τον άνδρα.

Το ανήλικο παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης.