Latest News

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Κέιτι Πέρι: Το... πονηρό αντικείμενο στο videoclip του τραγουδιού «Woman's World» που προκάλεσε ντόρο (ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Μια πρώτη «γεύση» από το νέο της άλμπουμ έδωσε η Κέιτι Πέρι με την κυκλοφορία του τραγουδιού «Woman's World».

Πρόκειται για το single που ουσιαστικά προλογίζει το επερχόμενο έβδομο στούντιο άλμπουμ της 39χρονης Αμερικανίδας τραγουδίστριας, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου 2024. Σε αυτό ποζάρει topless και ξεσηκώνει τους θαυμαστές της.

«Έβαλα στόχο να δημιουργήσω ένα τολμηρό, πληθωρικό, εορταστικό dance-pop άλμπουμ με το συμβολικό 143, την αριθμητική έκφραση της αγάπης ως διαχρονικό μήνυμα», ανέφερε η Πέρι.


Η Κέιτι Πέρι και το χορευτικό που την πλαισιώνει (όλες γυναίκες), παίρνει τη... θέση του άνδρα και παρουσιάζεται ως μάστορας στην κατασκευή ενός ουρανοξύστη. Όπως απολαμβάνει το διάλειμμά της, μαζί με τις άλλες κοπέλες, βγάζει ένα ουίσκι «για γυναίκες» όπως γράφει η ετικέτα, το οποίο και καταναλώνει.
Στη ζώνη που φορά, έχει πάνω της κάποια εργαλεία, αλλά και ένα αντικείμενο που καταφέρνει να τραβά επάνω του όλα τα βλέμματα. Πρόκειται για ένα σεξουαλικό βοήθημα, για το οποίο ήδη γίνεται αρκετός ντόρος στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτι Πέρι έχει ανακοινώσει την αποχώρησή της από το «American Idol» μετά από επτά σεζόν, ενόψει μιας «πολύ συναρπαστικής χρονιάς», όπως είπε.

Δείτε εικόνες και βίντεο που δημοσίευσε η Κέιτι Πέρι από το νέο της άλμπουμ: