Latest News

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Το ελληνικό καλοκαίρι της Sydney Sweeney: «Πώς μπορώ να σου αντισταθώ» (ΒΙΝΤΕΟ -ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Διακοπές στη χώρα μας κάνει η Sydney Sweeney, που δεν χάνει ευκαιρία να φωτογραφίζεται σε «γαλανόλευκα» τοπία που «μυρίζουν»... ελληνικό καλοκαίρι.

Η πρωταγωνίστρια του Euphoria κάνει κρουαζιέρα με πολυτελές σκάφος στα ελληνικά νησιά και όπως φαίνεται έχει ενθουσιαστεί από τις ομορφιές της χώρας μας.

Αυτές τις ημέρες η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στην Πάρο ενώ η σταρ και η παρέα της πέρασε σίγουρα ήδη από τη Μήλο.

Το προφίλ της στο instagram έχει γεμίσει από… Ελλάδα με φωτογραφίες και stories στα σοκάκια των νησιών αλλά και από τις βουτιές της στις όμορφες ελληνικές παραλίες.

Στις εικόνες η ηθοποιός ποζάρει μπροστά στη θάλασσα, κάνει βουτιές από το Σαρακήνικο της Μήλου, φωτογραφίζεται σε σκάφος και διασκεδάζει με θαλάσσια σπορ.

Η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης επέλεξε ως τοποθεσία το γενικό «Ελληνικά νησιά», δείχνοντας έτσι πως δεν επισκέφθηκε μόνο ένα νησί, αλλά πολλά.

Συνόδευσε μάλιστα την ανάρτησή της με έναν στίχο από το τραγούδι “Mamma Mia” των Abba, γράφοντας “my my how can i resist you (πώς μπορώ να σου αντισταθώ)”.

Η ομώνυμη ταινία είχε γυριστεί στη Σκόπελο, και έτσι η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως εκτός από τις Κυκλάδες πιθανότατα έκανε ένα πέρασμα και από τις Σποράδες