Latest News

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Σασμός: Reunion για τους πρωταγωνιστές της σειράς – μαζί και στις διακοπές (ΕΙΚΟΝΕΣ)


 Τρεις σεζόν διήρκεσε ο «Σασμός» που μας έκανε παρέα καθημερινά από τη συχνότητα του Alpha. Τρεις σεζόν αδιάκοπων γυρισμάτων στην Αττική και στην Κρήτη που έφεραν πολύ κοντά τα μέλη... του καστ. 

Αυτό ήταν άλλωστε κάτι που τόνισαν όλοι οι ηθοποιοί της σειράς στις δηλώσεις τους για το φινάλε. Ότι νιώθουν πλέον σαν μια μεγάλη οικογένεια και ότι δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στη νέα συνθήκη, ότι δηλαδή δεν να βρίσκονται καθημερινά.

Γι’ αυτό και κάποιοι από αυτούς αποφάσισαν να κάνουν μαζί διακοπές. Όπως θα δείτε, η Δανάη Παππά μοιράστηκε ενσταντανέ από την απόδρασή της στην μαγευτική Κίμωλο όπου βρέθηκε μαζί με τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά, την Πέννυ Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Μαμιό.

«Το καλοκαίρι είναι μια ιδέα, μόνο οι ονειροπόλοι μπορούν να κατανοήσουν» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Δανάη Παππά, για όσους την παρακολουθούν στα social media, είναι η πιο δραστήρια από τους πρωταγωνιστές του «Σασμού», αυτή που παρασύρει πάντα τους συναδέλφους της σε κοινές εξόδους και αποδράσεις. Θα τη δείτε σε προηγούμενη ανάρτηση με τη φίλη της Βέρα Μακρομαρίδου, την Άσπα του «Σασμού», η οποία παντρεύτηκε στις αρχές του καλοκαιριού.

ΣΑΣΜΟΣ ΚΙΜΩΛΟΣ

ΣΑΣΜΟΣ ΚΙΜΩΛΟΣ 1