Latest News

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

O Λευτέρης Αυγενάκης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος: «Ήταν εκτός εαυτού» λέει ο εργαζόμενος που δέχτηκε επίθεση


Έκλεισε κάθε συζήτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ ο... Λευτέρης Αυγενάκης

«Ο κ. Αυγενάκης διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ και ακολουθήθηκε η διαδικασία αυτή γιατί η συμπεριφορά του ήταν αντίθετη στις υποχρεώσεις που έχει ένας βουλευτής. Με βάση την ιδιότητα του βουλευτή της ΝΔ συμμετέχεις σε κορυφαία κομματικά όργανα όπως η πολιτική επιτροπή», είπε.

Και πρόσθεσε: «Διακινείται ότι «τον έβγαλε για λίγο ο Μητσοτάκης για να τον έχει πάλι υποψήφιο». Σε αυτό απαντώ: «Συνολικά συμπεριφορές του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» είναι η πρώτη και κυριότερη αντένδειξη για να είναι κάποιος μέλος μιας ΚΟ ή να είναι εκ νέου υποψήφιος για να γίνει μέλος αυτής». 

Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που κατηγόρησε τη ΝΔ για «μισή διαγραφή» λέγοντας: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δίδαξε σε όλο τον κόσμο την λέξη κωλοτούμπα και μας έμαθε την αξία της καρέκλας. Αυτή ήταν η συγκολλητική τους ουσία. Θέλετε να θυμηθούμε συμπεριφορές και τραμπουκισμούς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ; Το κόμμα που συμπεριφορές όπως το «θα σε χώσω 10 μέτρα κάτω από τη γη;» τις επικροτεί ή επιβραβεύει με νέες υποψηφιότητες κουνάει το δάχτυλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ;»

«Ήταν εκτός εαυτού» - Σπάει τη σιωπή του ο εργαζόμενος που δέχτηκε επίθεση από τον Αυγενάκη

Για τα σοκαριστικά δευτερόλεπτα που δέχεται επίθεση από τον πρώην υπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη μίλησε ο υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο υπάλληλος, που υπέβαλε μήνυση εναντίον του διαγραφέντα από τη ΝΔ βουλευτή, ανέφερε πως ο Αυγενάκης «ήταν εκτός εαυτού».

Ο υπάλληλος πρόσθεσε πως «με εξύβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία».

Ταυτόχρονα με τις πληροφορίες που μιλούν για την ύπαρξη δεύτερου οπτικοακουστικού υλικού που επιβεβαιώνει όχι μόνο τις βιαιοπραγίες και τις απειλές του πρώην υπουργού προς το προσωπικό και τη φύλαξη του αεροδρομίου, αλλά και την κατάσταση αμόκ στην οποία ήταν ο κ. Αυγενάκης, ξεσπώντας το μένος του στις καρέκλες και τα λοιπά έπιπλα του χώρου, από χθες (3/7) το απόγευμα, έχει πάρει «φωτιά» το διαδίκτυο με διάφορες αναρτήσεις που μνημονεύουν ή αποκαλύπτουν περιστατικά στα οποία πρωταγωνίστησε ο… πολύς Κρητικός βουλευτής τα προηγούμενα χρόνια.