Latest News

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Οργισμένος ο Τραμπ απαντάει στο FBI - «Σφαίρα χτύπησε το αυτί μου και το χτύπησε δυνατά!»

 


Στη δήλωση του Διευθυντή του FBI  Κρίστοφερ Ρέι, ο οποίος μιλώντας στο Κογκρέσο εξέφρασε επιφυλάξεις για το αν ο Ντόναλντ Τραμπ χτυπήθηκε όντως από σφαίρα, απάντησε ο πρώην πρόεδρος... των ΗΠΑ.

«Mε σεβασμό στον πρώην πρόεδρο Τραμπ υπάρχουν κάποια ερωτήματα σχετικά με το αν πρόκειται για σφαίρα ή θραύσμα που χτύπησε το αυτί του», είχε δηλώσει ο Ρέι και όπως φαίνεται προκάλεσε την οργή του πρώην Προέδρου.

Απάντηση – επίθεση στο FBI

«Ο διευθυντής του FBI Κρίστοφερ Ρέι είπε χθες στο Κογκρέσο ότι δεν ήταν σίγουρος αν χτυπήθηκα από σκάγια, γυαλί ή σφαίρα (το FBI δεν το έλεγξε ποτέ!), αλλά ήταν σίγουρος ότι ο απατεώνας Τζο Μπάιντεν ήταν σωματικά και γνωστικά “άθικτος” – Λάθος. Γι’ αυτό δεν γνωρίζει τίποτα για τους τρομοκράτες και άλλους εγκληματίες που ξεχύνονται στη χώρα μας σε επίπεδα ρεκόρ. […] Όχι, ήταν, δυστυχώς, μια σφαίρα που χτύπησε το αυτί μου και το χτύπησε δυνατά. Δεν υπήρχε γυαλί, δεν υπήρχαν σκάγια. Το νοσοκομείο το ονόμασε “τραύμα από σφαίρα στο αυτί”, και αυτό ήταν. Δεν είναι περίεργο που το άλλοτε φημισμένο FBI έχει χάσει την εμπιστοσύνη της Αμερικής!» έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

«Σβήστε το Ιράν από τον χάρτη, αν δολοφονηθώ»

Την ίδια ώρα, ο Ντόναλντ Τραμπ ελπίζει πως οι ΗΠΑ θα «σβήσουν» το Ιράν από τον χάρτη, «από την επιφάνεια της Γης», αν δολοφονηθεί με υπαιτιότητα της Τεχεράνης, ανέφερε χθες Πέμπτη, μια ημέρα αφού ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αναφέρθηκε στην «απειλή» αυτή.

«Αν όντως “δολοφονήσουν τον πρόεδρο Τραμπ”, κάτι που είναι πάντα μια πιθανότητα, ελπίζω ότι η Αμερική θα αφανίσει το Ιράν, θα το σβήσει από την επιφάνεια της Γης», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο μέσω Truth Social.

«Αν δεν το κάνουν, οι αμερικανοί ηγέτες θα θεωρηθούν δειλοί!», πρόσθεσε.

Προχθές Τετάρτη, στην ομιλία του στο αμερικανικό Κογκρέσο, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου τόνισε πως «όπως μάθαμε πρόσφατα, αυτοί (σ.σ. το Ιράν) απειλούν ξεδιάντροπα να δολοφονήσουν τον πρόεδρο Τραμπ».