Latest News

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Eurosport: Απομάκρυνε σχολιαστή των Ολυμπιακών Αγώνων- Έκανε σεξιστικό σχόλιο


Ο Ολυμπιακός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Eurosport απομάκρυνε τον Μπομπ Μπάλαρντ από την ομάδα σχολίων του στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024, αφού έκανε ένα σεξιστικό σχόλιο για τις κολυμβήτριες της Αυστραλίας.

Το γεγονός συνέβη αφού η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100 μέτρων ελεύθερου γυναικών με τη Mollie O’Callaghan, τη Shayna Jack, την Emma McKeon και τη Meg Harris κέρδισε το χρυσό το απόγευμα του Σαββάτου. Σε ένα κλιπ που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μπάλαρντ είπε: «Λοιπόν, οι γυναίκες μόλις τερμάτισαν… Ξέρετε πώς είναι οι γυναίκες… Αράζουν, κάνουν το μακιγιάζ τους».

Η συν-σχολιαστής του Μπάλαρντ, Λίζι Σίμοντς, χαρακτήρισε την παρατήρηση «εξωφρενική».

Σε δήλωση του τηλεοπτικού σταθμού ανέφερε: «Κατά τη διάρκεια ενός τμήματος της κάλυψης του Eurosport χθες το βράδυ, ο σχολιαστής Bob Ballard έκανε ένα ανάρμοστο σχόλιο. Για το σκοπό αυτό, έχει αφαιρεθεί από το ρόστερ των σχολίων μας με άμεση ισχύ».

Ο Μπάλαρντ δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια την απομάκρυνσή του.

Η Αυστραλία κέρδισε το τέταρτο συνεχόμενο χρυσό στο αγώνισμα με χρόνο 3 λεπτά 28,92 δευτερόλεπτα, με τον McKeon να κερδίζει το έκτο χρυσό μετάλλιο για να γίνει ο πιο πολυβραβευμένος Ολυμπιονίκης της χώρας.