Latest News

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Η πτήση του τρόμου: Εκτοξεύτηκε από τις αναταράξεις και σφήνωσε στον ουρανό του αεροπλάνου (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Τουλάχιστον 36 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πτήση της Air Europa εξαιτίας σφοδρών αναταράξεων, ενώ ταξίδευαν από... Μαδρίτη προς Μοντεβιδέο.

Σε φωτογραφίες και βίντεο που ανέβηκαν στα social media, φαίνονται οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις αναταράξεις μέσα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια του τρομακτικού περιστατικού με έναν επιβάτη μάλιστα να βρίσκεται κρεμασμένος στον ουρανό του αεροσκάφους.

Μια επιβάτης ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες στo X, και δείχνουν από την οροφή του αεροπλάνου να κρέμονται καλώδια και κίτρινοι σωλήνες. Η ίδια ανέφερε ότι δεν τραυματίστηκε επειδή φορούσε τη ζώνη ασφαλείας.

Ένα άλλο βιντεο στο Χ δείχνει έναν άνδρα σφηνωμένο πάνω από το ντουλάπι χειραποσκευών και άλλα άτομα να σπεύδουν να τον βοηθήσουν να κατέβει. Σύμφωνα με τη New York Post, ο επιβάτης εκτινάχθηκε πάνω από τον χώρο αποσκευών κατά τη διάρκεια των αναταράξεων.

Σύμφωνα με τον ισπανικό αερομεταφορέα, το 787-9 Dreamliner που μετέφερε 325 επιβάτες, είχε αναχωρήσει την Κυριακή από την ισπανική πρωτεύουσα, με προορισμό το Μοντεβιδέο. Τελικά αναγκάστηκε σε προσγείωση στην πόλη Νατάλ της Βραζιλίας.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουρουγουάης ανέφερε ότι οι επιβάτες που χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μονσενιόρ Βαλφρέντο Γκουργκέλ της Νατάλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, 36 άτομα δέχθηκαν ιατρική βοήθεια μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στη Βραζιλία και 23 από αυτά χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Δείτε τα βίντεο: