Latest News

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Άννα Βίσση: «Ο Νίκος Καρβέλας είναι ο άνθρωπός μου»

Για τη μακρόχρονη πορεία της στο τραγούδι, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον χρόνο που περνά αλλά και τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα μίλησε η Άννα Βίσση...

Η τραγουδίστρια δηλώνει ευγνώμων που ακόμα και μετά από 51 χρόνια καριέρας σημειώνει τέτοια επιτυχία, ενώ αναφερόμενη στον Νίκο Καρβέλα τον χαρακτηρίζει ως «6τον άνθρωπό της».


«Μετά από 51 χρόνια καριέρας, είναι τιμητικό και υπέροχο αυτό που συμβαίνει. Προσπαθώ πάντα να βρίσκω τους λόγους, ώστε αυτή η εξήγησή μου να με βοηθάει πάντα να συνεχίζω αυτό που κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Κι από ό,τι φαίνεται το κάνω καλά» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι νορμάλ η σχέση μου με τον χρόνο. Περίεργη θα την έλεγα, αν φοβόμουν τον χρόνο, που το θεωρώ φυσιολογικό κι αυτό το να φοβάται κανείς να μεγαλώνει. Το φοβάμαι μόνο κάτω από κάποιες σκέψεις. Να σταματήσω δηλαδή να είμαι αυτό που είμαι, να πάψω να μπορώ να τραγουδάω καλά. Σε αυτό μόνο με φοβίζει ο χρόνος.

Με τον Νίκο πάντα ετοιμάζουμε κάτι νέο. Συναντιόμαστε από το να πιούμε καφέ, από το να δούμε έναν αγώνα τένις μαζί, να παίξουμε τάβλι και να ξανατσακωθούμε όπως παλιά, να κουβεντιάζουμε, να φιλοσοφούμε, είναι ο άνθρωπός μου».