Latest News

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Η Φαίη Ζαφειράκου διαψεύδει τα πάντα για τον ξυλοδαρμό στην Κάρυστο : «Θα πάθει η μάνα μου κανένα εγκεφαλικό με όλα αυτά»


Η
 Φαίη Ζαφειράκου μίλησε για ξυλοδαρμό του πρώην συζύγου της από την ίδια... στην Κάρυστο

Σύμφωνα με όσα είπε στην τηλεφωνική της επικοινωνία η ηθοποιός: «Δεν έχει γίνει τίποτα απ’ όλα αυτά. Μίλησα με την αστυνομία, με ενημέρωσαν κάποιοι φίλοι και λέω: ρε παιδιά, τι έχει γίνει; Τρελάθηκα!

Έχει γίνει μία παρεξήγηση όντως, ισχύει αυτό το πράγμα αλλά όχι μεταξύ μας. Ακούστηκε θόρυβος, ήρθε η αστυνομία και δώσαμε εξηγήσεις. Αυτό ήταν όλο. Δεν ξέρω αν θα κινηθώ νομικά. Είμαι πολύ περίεργα και λίγο με την υγεία μου... Δεν ξέρω αν θα κινηθώ νομικά.

Είναι χοντρό αυτό το πράγμα! Είμαστε όλοι μαζί εδώ πέρα και προσπαθούμε να βρούμε κι εμείς μία ισορροπία από το πρωί. Ποτέ δεν έχω δώσει δικαιώματα για τη ζωή μου. Πήρε μία άλλη διάσταση το θέμα.

Αυτό το πράγμα δεν ισχύει, δεν ξέρω πώς έχει βγει όλο αυτό. Έχω τρελαθεί! Με παίρνουν φίλοι και μου λένε: το παιδί σου παίζει στις φωτογραφίες. Μα γιατί να γίνει μήνυση από τον πρώην σύζυγό μου; Είμαστε διακοπές, περνάμε μια χαρά! Κάθε χρόνο πηγαίνουμε διακοπές μαζί, δεν είναι η πρώτη φορά», είπε αρχικά.

Ενώ για τη συνέχεια που δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα, είπε: «Πήγαμε μαζί με τον Ανδρέα, δώσαμε κάποιες εξηγήσεις και φύγαμε στο 5λεπτο. Εγώ σπάστηκα πιο πολύ που παίζουν φωτογραφίες με το παιδί.

Έχω πάθει σοκ, περνάω μαύρα σήμερα, τρέμω! Αν με δείτε, είμαι 30 κιλά άνθρωπος μπροστά στον Ανδρέα. Θα ήταν και λίγο απίθανο να τον δείρω. Σηκώθηκα 7 παρά το πρωί και λέω: τι έχει γίνει, θα πάθει η μάνα μου κανένα εγκεφαλικό με όλα αυτά... Έχω τραβήξει και βίντεο, δεν έχω σπάσει τίποτα. Ήταν τελείως άσχετο με μένα και με τον Ανδρέα αυτό το πράγμα. Περνάω μαύρα σήμερα, έχω πάθει σοκ», πρόσθεσε η Φαίη Ζαφειράκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις πληροφορίες, η δικογραφία σχηματίσθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Καρύστου για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της κυρίας Ζαφειράκου, ενώ σημειώνεται ότι ο κ.Κομπόσης δεν επιθυμούσε την ποινική της δίωξη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία ο κ.Κομπόσης τα ξημερώματα της Κυριακής προς τη Δευτέρα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Καρύστου και υπέβαλε μήνυση σε βάρος της κυρίας Ζαφειράκου για παράβαση του άρθρου 7 για «ενδοοικογενειακή απειλή» ,του Ν. 3500/2006 «Νομοθεσία Περί Ενδοοικογενειακής Βίας», λέγοντας ότι όλα είχαν γίνει λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι οι καταγγελλόμενη πράξη ήταν σε βάρος του ιδίου και του 12χρονου γιου τους. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, η Φαίη Ζαφειράκου συνελήφθη βάσει τη δικογραφίας που σχηματίσθηκε σε βάρος της.

Οι αστυνομικοί μάλιστα, χορήγησαν στον παθόντα έγγραφο με πληροφορίες και οδηγίες, δυνάμει του άρθρου 21 του Ν. 3500/2006, προκειμένου να λάβει εάν το επιθυμεί την δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς.

Εκείνος απάντησε ότι δεν επιθυμούσε να μεταβεί σε δομή, ότι δεν επιθυμούσε την εφαρμογή Panic Button, τόσο για τον εαυτό του, όσο και για το παιδί, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ρητά ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της κυρίας Ζαφειράκου.