Latest News

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Η Αίθρα Λυκουρέζου για τις φωτογραφίες του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με νεαρή ηθοποιό: «Είναι ντροπή;»


Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πέτυχε να στρέψει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας μετά από την εμφάνισή του στην πρεμιέρα της επιθεώρησης «Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος, με τη συνοδεία νεαρής... ηθοποιού.

Όπως ήταν φυσικό, τα social media πήραν φωτιά και τα σχόλια για την νέα συνοδό του ποινικολόγου και την αβυσσαλέα διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει ήταν κάθε άλλο παρά εγκωμιαστικά. Μάλιστα, κάποιοι επισήμαναν ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν προσβολή στη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη.

Η Αίθρα Λυκουρέζου, η οποία άλλαξε το όνομά της σε Αίθρα από Μαρία Ελένη τον Μάρτιο, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social. Η απάντησή της λοιπόν ήρθε μέσω Tik Tok.

«Και τώρα στα 90 σου θες μια συντροφιά; Είναι ντροπή να θες μια συντροφιά; Τι ντροπή. Απορώ, συμβαίνει μόνο στη δικά μου οικογένεια; Να έχεις απατήσει τη γυναίκα σου, αλλά να είναι το μόνο που έχεις κάνει. Φίλε, τι σε νοιάζει εσένα; Η μάνα μου δεν ήταν με αυτόν τον άνθρωπο 41 χρόνια;

Υποτιμάς τη μάνα μου, υποτιμάς τη Ζωή Λάσκαρη, όταν σχολιάζεις και κρίνεις τι πώς και γιατί. Δεν έχεις βρεθεί στη θέση τους. Δεν είσαι η Ζωή Λάσκαρη και δεν είσαι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Οπότε σσς…», απάντησε στους επικριτές του πατέρα της σε ένα βίντεο που θα δώσει τροφή για συζητήσεις.