Latest News

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Σελίον Ντιόν: Τα πρώτα λόγια μετά την καθηλωτική εμφάνιση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων


 Η Σελίν Ντιόν προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση με την καθηλωτική ερμηνεία της στην τελετή έναρξης των... Ολυμπιακών Αγώνων.

Δύο χρόνια μετά την αποκάλυψη ότι παλεύει με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου) -μια σπάνια και χρόνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και μερικές φορές έντονους σπασμούς- η κορυφαία ερμηνεύτρια επέστρεψε στη σκηνή.

«Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε στην τελετή έναρξης του Παρισιού 2024 και είμαι γεμάτη χαρά που επιστρέφω σε μια από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω από όλα, είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω με αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή», ήταν το μήνυμα που έστειλε.

«Όλοι σας ήσασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο όνειρό σας και είτε γυρνάτε είτε όχι με ένα μετάλλιο στο σπίτι, ελπίζω ότι το να είστε εδώ σημαίνει ότι έγινε πραγματικότητα για εσάς! Πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε εργαστεί για να είστε ο καλύτερος από τους καλύτερους. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας!», συνέχισε σε ανάρτησή της στο Χ (πρώην Τwitter).