Latest News

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σε σοκ η μητέρα της Αρετής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της: «Ενα παιδί είχα και μου το σκότωσαν, αυτός ήταν ένα σκουπίδι»

 

Σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα της 36χρονης που δολοφόνησε ο πρώην σύζυγός της, όπως και η κόρη του θύματος στην Αμφιλοχία.

Η μητέρα της δολοφονημένης γυναίκας, μίλησε σε ΜΜΕ για τη νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά σε βάρος της μονάκριβης κόρης της.

«Είχαν χωρίσει κάμποσο καιρό. Δεν ήθελε να την δει με άλλο άντρα. Κακώς που δεν πήγα στην αστυνομία εγώ. Την χτύπησε και την Τρίτη, ήταν πρησμένο το μάτι της. Πήγε στην Αστυνομία και εξαφανίστηκε ο κύριος» είπε αρχικά με όση ηρεμία της είχε μείνει.

Στη συνέχεια ξέσπασε σε δάκρυα: «Μου είπαν ”την Αρετή την σκότωσε ο Μπάμπης”. Ούρλιαξα εγώ, βγήκε ο κόσμος έξω και μου λένε ”τι έπαθες;” και λέω ”δεν έχω άλλο ρε παιδιά, αυτό το ένα”. Αυτό το ένα μου το σκότωσε».

Μητέρα Αρετής: Το εγγόνι μου δεν μιλιέται, είναι σε σοκ

Ο δράστης αυτοκτόνησε στη συνέχεια, ωστόσο η μητέρα του θύματος τους πήρε τηλέφωνο όπως είπε λέγοντάς τους πως «’το παιδί σας μας έκλεισε το σπίτι».

Μιλώντας για την κόρη της και την σχέση μαζί του, είπε: «Ήταν από 16 ετών μαζί, 20 χρόνια, ένα σκουπίδι ήταν αυτός. Του είχαμε πάρει φορτηγό, τον κάναμε νοικοκύρη».

Όσον αφορά την εγγονή της, που ήταν μέσα στο διαμέρισμα τη στιγμή της δολοφονίας, είπε πως «δεν μιλιέται, είναι σε σοκ».

«Τα έβλεπα στις τηλεοράσεις και της έλεγα ”παιδί μου, παιδί μου” και μου έλεγε ”μαμά, σταμάτα”. Μου έκλεισε το σπίτι, πέρασα πολλά για να το μεγαλώσω αυτό το παιδί» πρόσθεσε η μητέρα του θύματος.