Latest News

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Σάλος στην Αργεντινή: Παύθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού για μια «εντολή» που έδωσε στον Μέσι (ΒΙΝΤΕΟ)

 Σάλο έχει προκαλέσει το σκηνικό με το ρατσιστικό τραγούδι που τραγούδησαν οι παίκτες της Αργεντινής μετά την κατάκτηση του Copa America, και είχε ως στόχο τους παίκτες της... Εθνικής Γαλλίας.

Το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας με τον υφυπουργό Αθλητισμού των Αλμπισελέστε να ζητά από τον Λιονέλ Μέσι, ως αρχηγός της ομάδας να βγει και να απολογηθεί δημοσίως για τη συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Γεγονός ωστόσο που δεν άρεσε καθόλου στην Κυβέρνηση της χώρας, που αποφάσισε να τον παύσει από τα καθήκοντά του με συνοπτικές διαδικασίες!

«Το Γραφείο του Προέδρου αναφέρει ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να πει τι να σχολιάσει, τι να σκεφτεί ή τι να κάνει στην Εθνική Αργεντινής, στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και δύο φορές πρωταθλήτρια Αμερικής ή σε οποιονδήποτε άλλο πολίτη. Για το λόγο αυτό, ο Χούλιο Γκάρο παύει να είναι υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τι δείχνει το επίμαχο βίντεο με τους Αργεντινούς διεθνείς

Το βίντεο ανήρτησε ο Αργεντίνος μέσος Έντζο Φερνάντεζ στο Instagram και δείχνει τον ίδιο και συμπαίκτες του να τραγουδούν ρατσιστικούς στίχους κατά παικτών της Εθνικής Γαλλίας με αφρικανικές ρίζες.