Latest News

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Η μίνι κρουαζιέρα τους και τα σχόλια που δέχτηκαν (ΕΙΚΟΝΕΣ)


 Η Σμαράγδα Καρύδη δεν εργάζεται ποτέ το καλοκαίρι, εκτός από κάποιες ημέρες που μπορεί να ξεκλέψει για γυρίσματα. Η αγαπημένη ηθοποιός δεν διαπραγματεύεται τις διακοπές της, τις οποίες περνάει στο μεγαλύτερό μέρος τους στο καταφύγιό της... στην Αίγινα.

Εκεί υποδέχεται τους φίλους της, μόνιμους κατοίκους του νησιού, όπου έχει διαμορφωθεί εδώ και χρόνια μια καλλιτεχνική παροικία, ή επισκέπτες. Εκεί περνάει τον χρόνο του, όταν δεν έχει θεατρικές υποχρεώσεις, ο σύντροφος της ζωής της Θοδωρής Αθερίδης.

Αυτό διάστημα ο Θοδωρής Αθερίδης εμφανίζεται στην επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος μέχρι την Κυριακή 4 Αυγούστου, οπότε ολοκληρώνονται οι παραστάσεις. Μέχρι τότε μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και το νησί του Αργοσαρωνικού, από όπου με τη Σμαράγδα οργανώνουν εξορμήσεις με το φουσκωτό στις γύρω περιοχές.

Μια τέτοια απόδραση απαθανάτισε η ηθοποιός σε μια σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. «Παπαγαλάκια σε μικρούτσικη κρουαζιέρα με βάρκα» έγραψε στη λεζάντα, αφού είναι γνωστό ότι οι παπαγάλοι είναι μονογαμικά όντα και μένουν με τον επιλεγμένο σύντροφό τους μια ζωή.

Τα σχόλια κάτω από τη λεζάντα είναι πάρα πολλά και όλα εγκωμιαστικά. Ξεχωρίζουν φυσικά τα σχόλια των συναδέλφων του ζευγαριού που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στον επαγγελματικό κύκλο του.

«Ψάχνω ένα κορμί τέτοιο για καλοκαίρι, Το δανείζετε»; Έγραψε η Κατερίνα Ζαρίφη που δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για άλλη μια φορά για την σιλουέτα της Σμαράγδας Καρύδη.

Στην ανάρτηση ανταποκρίθηκαν επίσης η Ναταλία Δραγούμη, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Ευαγγελία Τσιλιμπίου και πολλοί ακόμα.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ 1

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ 2

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ 3