Latest News

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Σκηνές-σοκ στο Ηράκλειο: Άγρια επίθεση νεαρών σε οικογένεια τουριστών μέσα σε μπαρ - Προσοχή σκληρές εικόνες

 


Άγρια επίθεση μέσα σε μπαρ στο Ηράκλειο της Κρήτης καταγγέλλει ότι δέχθηκε μια οικογένεια τουριστών...
το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 49χρονος Καναδός, η 41χρονη Ισλανδή σύζυγός του και οι δύο γιοι τους, ηλικίας 21 και 18 ετών αντίστοιχα, έπιναν το ποτό τους κατά τη διάρκεια νυχτερινής βόλτας στην οδό Μιλάτου.

Σύμφωνα με το cretalive, όλα φαίνεται να ξεκίνησαν με μέσα στο μπαρ, με μια εκδοχή που εξετάζεται να είναι ότι ειπώθηκε κάτι για την 41χρονη γυναίκα, η οποία χαρακτηρίζεται ως «πολύ όμορφη».

Οι παρέα των νεαρών από την περιοχή του Μυλοπόταμου φέρεται να αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με την οικογένεια των τουριστών, ενώ στη συνέχεια βγήκε από το μπαρ, ωστόσο δεν απομακρύνθηκε. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι Κρητικοί περίμεναν να βγει η οικογένεια από τον νυχτερινό κατάστημα και όταν συνέβη αυτό, τους επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές, σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, χτυπώντας αδιακρίτως.

Από την επίθεση, τραυματίστηκαν ο 49χρονος άνδρας και ο ένας από τους δύο γιους της οικογένειας, οι οποίοι άρχισαν να αιμορραγούν.

Και οι τέσσερις τουρίστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η μητέρα και τα παιδιά αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο, ενώ ο 49χρονος Καναδός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο.

Το επεισόδιο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο του Ηρακλείου, ενώ τα άτομα που φέρονται να προκάλεσαν το επεισόδιο έσπευσαν να εξαφανιστούν όταν είδαν τους δύο άνδρες αιμόφυρτους στο πλακόστρωτο.

Οι τέσσερις τουρίστες κατήγγειλαν την Τρίτη το περιστατικό σε βάρος τους στις αρχές, ενώ η ΕΛΑΣ αναζητά την ομάδα των νεαρών που επιτέθηκε και τραυμάτισε την οικογένεια. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες της επίθεσης, κάτι που θεωρείται θέμα χρόνου.