Latest News

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Κύκλωμα εκβιαστών: Επιμένει η «Νάνσυ» μέσα από τη φυλακή – «Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες, παρερμηνεύτηκαν οι συνομιλίες μου»

 


Μέσα από τη φυλακή, όπου παραμένει προφυλακισμένη μετά την απολογία της τοποθετήθηκε για πρώτη φορά με αφορμή τις κατηγορίες που την βαραίνουν η 43χρονη «Νάνσυ», η φερόμενη ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος εκβιαστών σε καταστήματα στην Αθήνα.

Η 43χρονη μίλησε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού και αρνήθηκε τις κατηγορίες περί εκβιασμών. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν αποδέχεται την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ για τους «διαλόγους» που την «έκαψαν», δήλωσε ότι παρερμηνεύτηκαν.

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης ούτε του εκβιασμού. Είναι δυνατόν να έχω κάνει εγκληματική οργάνωση με τη μητέρα μου ηλικίας 75 ετών και τον αδερφό μου; Στους διαλόγους ερμηνεύονται με λάθος τρόπο οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τόνισε πως απλά ενεργούσε ως «διεκπεραιώτρια» για να λύνει προβλήματα που είχαν οι καταστηματάρχες.

«Είμαι διεκπεραιώτρια και αυτό που κάνω είναι να μεσολαβώ για να λύνονται πρακτικά θέματα που έχουν καταστηματάρχες με το Δημόσιο προς όφελός τους» είπε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με τις αρχές πάντως οι διάλογοι που η ίδια ισχυρίζεται ότι ερμηνεύονται με λάθος τρόπο, είναι αυτοί που την «καίνε» καθώς υπάρχει διάλογος όπου στήνουν ακόμη και έλεγχο για καταστηματάρχη που χρωστά λεφτά στη «Νάνσυ».

Η 43χρονη αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και απολογία.