Latest News

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Δημήτρης Λάλος - Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η κοινή φωτογραφία και η ανακοίνωση

 


Πολλές είναι οι φήμες και τα δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες που θέλουν την Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο μετά τους χωρισμούς τους και το τέλος των γάμων τους, να είναι ζευγάρι και στη ζωή εκτός από... τον Σασμό
. 

Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει το δημοσίευμα του Down Town Κύπρου οι δυο τους είναι σχεδόν κάθε μέρα μαζί και όχι μόνο στα γυρίσματα αλλά και στο σπίτι του ηθοποιού, στα Πετράλωνα.

«Θα αναφερθώ σε κάποια στοιχεία. Θυμάστε πριν από ένα μήνα ότι χώρισε ο κύριος Νταλιάνης με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Υπάρχουν όμως πολύ καλές σχέσεις, παίζουν μαζί και στο θέατρο. Φαίνεται ότι οι σχέσεις τους δεν είναι κακές. Μια εβδομάδα μετά βγαίνουν οι φήμες ότι χωρίζει και ο Δημήτρης Λάλος με την Έλενα Μαυρίδου. Μετά στάθηκαν στα social media και σε ένα μπλοκ. Στο ρεπορτάζ βλέπουμε ότι η Έλενα Μαυρίδου επιβεβαιώνει τον χωρισμό κάνοντας μπλοκ τον πρώην σύζυγό της και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Σε αυτά βασίζεται το ρεπορτάζ».

Άντζελα Γκερέκου: Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου 3 χρόνια μετά το θάνατό του

Όπως και να έχει όμως κανείς από τους δυο ηθοποιούς δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, όμως ούτε και την έχει διαψεύσει, προτιμώντας να κρατήσουν χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική τους ζωή.

Μαζί στη ζωή μαζί και στο σανίδι Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Δημήτρης Λάλος

Όσοι είναι φανατικοί θαυμαστές τους θα χαρούν με την παρακάτω ανακοίνωση η οποία έγινε με μια κοινή τους επίσημη φωτογραφία. Συγκεκριμένα, Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου συμπρωταγωνιστήσουν στο μουσικοθεατρικό έργο "Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του Ονείρου". Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

«Κυριακή 6 Οκτ 2024
Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του ονείρου

Ένας ύμνος στον Έρωτα.
Μια συναρπαστική παράσταση στο Ρομαντικό Παρίσι του 19ου αιώνα, με επίκεντρο την θυελλώδη και παθιασμένη σχέση δύο κορυφαίων καλλιτεχνών.
Πρωταγωνιστές η ανατρεπτική Γαλλίδα συγγραφέας (@marilita_lampropoulou ) και ο ιδιοφυής συνθέτης (@lalos.dimitris.official_ ), ο κατ’ εξοχήν ποιητής του πιάνου κι εκφραστής του αέναου πάθους.
Ο θυελλώδης έρωτας των δυο δημιουργών θα ξεδιπλωθεί επί σκηνής μέσα από αριστουργηματικά μουσικά έργα και προσωπικές επιστολές που αντάλλαξαν, τόσο μεταξύ τους όσο και με τους επιστήθιους φίλους τους Franz Liszt και Eugène Delacroix. Η σχέση τους καταγράφηκε ανά τους αιώνες, έγινε θρύλος και ενέπνευσε διανοούμενους και απλούς ανθρώπους», γράφει η ανακοίνωση.