Latest News

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

«Δράκος» της Ομόνοιας: «Μου φώναζε στο αυτί σεξ» περιγράφει η μία καταγγέλλουσα


 Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον «δράκο» της Ομόνοιας, την ώρα που οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον...εντοπισμό του.

Οι καταγγελίες για τον «δράκο» της Ομόνοιας μέχρι τώρα ανέρχονται στις τρεις, από γυναίκες ηλικίας μεταξύ 27 και 30 ετών, τις οποίες προσπάθησε να βιάσει. Μιλώντας μία καταγγέλλουσα περιέγραψε όσα βίωσε όταν της επιτέθηκε, αλλά και πως κατάφερε να ξεφύγει.

Όλα συνέβησαν όταν επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της μετά από έξοδο, στο κέντρο της Αθήνας. Τότε όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια αντιλήφθηκε ότι την ακολουθούσε κάποιος.

Στην προσπάθειά της να τον αποφύγει, άλλαξε πεζοδρόμιο και πήγε απέναντι, όμως και πάλι την ακολούθησε. «Για περίπου δύο με 3 λεπτά προχωρούσαμε παράλληλα. Άρχισα να κάνω βήματα προς τα πίσω γιατί τον ένιωθα να έρχεται απειλητικά προς το μέρος μου. Ήρθε και με άρπαξε, μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα και με το άλλο μου έπιασε τη μέση. Βαλλόμουν σωματικά και δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω είχα παγώσει ολόκληρη», περιέγραψε αρχικά.

«Τον έσπρωξα ενστικτωδώς για να δω αν κρατάει αιχμηρό αντικείμενο, κάποιο μαχαίρι για να μη με σκοτώσει. Μου επιτέθηκε ξανά, μου έκλεισε το στόμα και καθ’ όλη τη διάρκεια μου φώναζε στο αυτί σεξ, σεξ, σεξ. Στη δεύτερη φορά που μου επιτέθηκε επειδή έκανε την κίνηση να με πάει προς τον τοίχο του στενού, τρομοκρατήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω βοήθεια και προσπαθούσα να βγάλω το κεφάλι μου από το κεφαλοκλείδωμα του. Επειδή φώναξα πάρα πολύ δυνατά, τρομοκρατήθηκε. Μου είχε κοπεί η ανάσα, δεν μπορούσα να ανασάνω. Πρώτη φορά ένιωσα σαν να πάθαινα κρίση πανικού», κατέληξε.