Latest News

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Σόου Τραμπ στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων - Αγκάλιασε τη στολή και φίλησε το… κράνος του πυροσβέστη που σκοτώθηκε στην απόπειρα εναντίον του (ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Με έναν διαφορετικό και μάλλον εξεζητημένο τρόπο που θύμιζε λίγο θεατρικό μονόπρακτο τίμησε ο Ντόναλντ Τραμπ τον πυροσβέστη, που σκοτώθηκε κατά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στην Πενσιλβάνια...το Σάββατο.

Ο Τραμπ αρχικά ζήτησε κατά την ομιλία του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων στο Μιλγουόκι να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κόρεϊ Κομπερατόρε που έχασε τη ζωή του από τα πυρά του Τόμας Μάθιου Κρουκς.

«Ο Κόρει – δυστυχώς πρέπει να χρησιμοποιούμε αόριστο, ήταν απίθανος. Ήταν έναν αξιοσέβαστος πρώην πυροσβέστης. Όλοι τον σέβονταν. Ήταν μαζί με τη γυναίκα του Έλεν, υπέροχη γυναίκα, μίλησα μαζί της σήμερα, είναι συντετριμμένη. Και τις δύο κόρες του… Έχασε τη ζωή του ανιδιοτελώς, λειτουργώντας ως ανθρώπινη ασπίδα για να προφυλάξει την οικογένεια του από τις ιπτάμενες σφαίρες. Τι καλός άνθρωπος που ήταν…» είπε με θεατρικό ύφος ο Τραμπ που στη συνέχεια έδειξε τη στολή του νεκρού Κομπερατόρε, η οποία ήταν «φορεμένη» σε ένα σταντ πάνω στη σκηνή, την πλησίασε, την… αγκάλιασε και φίλησε το κράνος του!

Ο Κόρεϊ Κομπερατόρε, φανατικός οπαδός του Τραμπ βρισκόταν ανάμεσα στις χιλιάδες ανθρώπους που παρακολούθησαν την προεκλογική συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά του 20χρονου ένοπλου.

Τις προηγούμενες ημέρες η χήρα του πουροσβέστη αρνήθηκε να μιλήσει στον Τζο Μπάιντεν, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος επικοινώνησε μαζί της για να την συλλυπηθεί.

«Δεν ήθελα να του μιλήσω. Ο σύζυγός μου ήταν αφοσιωμένος Ρεπουμπλικάνος και δεν θα ήθελε να του μιλήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η χήρα του Κόρεϊ Κομπερατόρε είχε παραδεχτεί στη New York Post ότι ο Τραμπ δεν είχε -μέχρι τότε- επκοινωνήσει μαζί της…