Latest News

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με αυτή τη μύτη θεωρούσα πως κανείς δεν θα μου προτείνει να κάνω τηλεόραση» (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη της Μαρίας Σολωμού στην διαδικτυακή της εκπομπή «Μαρία τη νύχτα», όπου περιέγραψε το ξεκίνημά της στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Φέτος ετοιμάζεται να εισβάλλει πάλι στη μικρή οθόνη με τον ρόλο της στη σειρά... Άγιος Έρωτας.

Περιγράφοντας τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, τόνισε πως αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίε «προσπαθώντας να την πάρουν στα σοβαρά και να μη δίνει την εντύπωση της σταρλετίτσας». Ενώ ήταν πολύ αγχωτικό το ότι έπρεπε συνεχώς να αποδεικνύει την αξία της κάτι που στη συνέχεια απέφερε και την επιτυχία της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε ανασφάλειες σε σχέση με τη μύτη της. Στο σχολείο όπως είπε χαρακτητιστικά την αποκαλούσαν «Κουλιανού», πράγμα που θα έπρεπε να το βλέπει τιμητικά τότε: «Εγώ θεωρούσα πάντα ότι ήμουν αντιτηλεοπτική και με αυτή τη μύτη θεωρούσα ότι κανένας δεν θα μου προτείνει να παίξω ποτέ στην τηλεόραση ή στο σινεμά. Έλεγα θα κάνω μόνο θέατρο. Έβλεπα την Τσάβαλου με τη μυτούλα της, αυτό το απόλυτα φωτογενές πλάσμα. Είχαμε και την Ευδοκία Ρουμελιώτη», είπε για τη σύγκριση που ένιωθε.

Από την άλλη πλευρά η στροφή της στο τραγούδι ήταν ένα ακόμη στοίχημα, αφού και σε αυτό το θέμα πρέπει να αποδείξει πως μετά από πολλές συμμετοχές σε μιούζικαλ, συναυλίες και την κυκλοφορία 5 singles μπορεί να τραγουδά.

Επιπλέον η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά «Έχω ένα μυστικό». Τότε είχε δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια: «Με τη σειρά για την Αλίκη έκλαψα πάρα πολύ. Η επίθεση ήταν από παντού. Ήταν δύσκολα γιατί το υλικό των πρώτων 5 επεισοδίων ήταν «είσαι θεά».

Όταν παίχτηκε και η λάσπη ήταν πανταχόθεν για το ίδιο υλικό ήταν «δεν είναι καλό αυτό, μιμείσαι». Ήμουν χαζή, αφελής μάλλον που το έκανα αυτό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα συνέβαινε. Πριν από αυτό ήταν και η Λαμπέτη και λέω «ωραία οκ, εποχής είναι, πάμε».

Το να παίζεις τη ζωή ενός ανθρώπου που περνάει από όλες τις εκφάνσεις των συναισθημάτων, πόσο μαγικό μπορεί είναι αυτό; Αυτό θα μπορούσε να έχει ένα βάθος και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Που να φανταστώ... Δεν φοβήθηκα καθόλου, είναι η άγνοια της νιότης. Μετά για πολλά χρόνια σταμάτησα να κάνω τηλεόραση», εξήγησε στη Μαρία Σολωμού.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλά στη Μαρία Σολωμού: