Latest News

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Πούλησε το σπίτι της για να ζήσει σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο: Το τεράστιο ποσό που κλήθηκε να πληρώσει


Μια γυναίκα εγκατέλειψε το σπίτι της  για μια νέα ζωή σε μια πολυτελή κρουαζιέρα...

Οι πολυτελείς κρουαζιέρες δεν είναι φτηνές, αλλά ούτε και τα σπίτια στην τρέχουσα αγορά ακινήτων και έτσι μια γυναίκα αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι της στη Βρετανία και να ζήσει στη... θάλασσα.

Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, παρά το γεγονός ότι η κρουαζιέρα είναι πολυτελής και η επιβίβασή σε αυτή κοστίζει αρκετά χρήματα, η Mimi θεωρεί ότι εξοικονομεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό κάθε χρόνο.

Το κρουαζιερόπλοιο πρόκειται να αποπλεύσει το 2026 και έχει στόχο να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, κάνοντας στάσεις σε διάφορα λιμάνια σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Για να χρηματοδοτήσει τη νέα της περιπέτεια, η Mimi πούλησε το σπίτι τριών υπνοδωματίων της αξίας 637.000 δολαρίων που βρίσκεται στο χωριό Farnham Common στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, δεν θα ζει μια ονειρική ζωή στο πλοίο, καθώς η Mimi σκοπεύει να εργαστεί ως life coach.

Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν πραγματικά ένα σημείο καμπής για την ίδια, καθώς συνειδητοποίησε ότι χρειάζονταν ριζικές αλλαγές στη ζωή της.

Η ίδια δήλωσε: «Συνειδητοποίησα ότι πολλοί από εμάς είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να μπορούμε να εργαζόμαστε από οπουδήποτε στον κόσμο. Στη νέα μου ζωή, το πλήρωμα φροντίζει για τα πάντα και εγώ μπορώ να διευθύνω την επιχείρησή μου, να βλέπω τον κόσμο και να συναντώ άλλους ανθρώπους που επίσης θέλουν να περνούν καλά στη ζωή τους».

Η Mimi ξόδεψε περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια για να εξασφαλίσει ένα από τα πολυτελή διαμερίσματα στο MV Narrative, ενώ άλλα 64.000 δολάρια θα δαπανηθούν για όλα τα γεύματά της στο πλοίο και την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις.

Παρά ταύτα, λέει ότι θα είναι συν 25.000 δολάρια το χρόνο, καθώς το σημερινό κόστος της λειτουργίας του σπιτιού της και του πολυτελούς τρόπου ζωής της με αυτοκίνητο και έως και πέντε διακοπές το χρόνο είναι τεράστιο.