Latest News

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Νέα τροπή στην εξαφάνιση- θρίλερ στην Αμοργό: Το στοιχείο που δείχνει «ατύχημα»

Νέα στοιχεία βλέπουν συνεχώς το φως γύρω από την εξαφάνιση του 59χρονου Άλμπερτ Κάλιμπετ στην Αμοργό. Καθημερινά, η σύντροφός του, Ντέμπι Λεσάν, από το νησί των Κυκλάδων προχωρά σε αναρτήσεις σε group της Αμοργού στο Facebook, γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις... των ερευνών.

Ο πρώην αστυνομικός εξαφανίστηκε στις 11 Ιουνίου την ώρα που διέσχιζε το μονοπάτι που οδηγεί από Αιγιάλη στα Κατάπολα και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Παρά τις σαρωτικές έρευνες στην περιοχή, δεν εντοπίστηκε κάποιο στοιχείο που να δηλώνει αν είναι ζωντανός ή νεκρός.

Χθες, η σύντροφος του Κάλιμπετ συνάντησε κάποιους από τους μάρτυρες που τον είδαν για τελευταία φορά ζωντανό. Υπήρξε, μάλιστα, ένα μυστήριο γύρω από το μονοπάτι που ακολούθησε και αν τελικά κατευθύνθηκε προς τη Χώρα ή τα Κατάπολα, όπου ήταν και η επιθυμία του. Οι μάρτυρες ανέφεραν πως τον είδαν να κατευθύνεται αρχικά προς τη Χώρα, όμως, στη συνέχεια ο 59χρονος φαίνεται πως άλλαξε πορεία και πήρε έναν παράδρομο για τα Κατάπολα.

Αυτή τη θεωρία ήρθε να επιβεβαιώσει ο αδερφός ενός από τους αυτόπτες μάρτυρες στη Λεσάν, λέγοντάς της πως αποκλείεται να κατευθύνθηκε προς τη Χώρα, καθώς πέρασε με το αυτοκίνητο από το επίμαχο σημείο, την επίμαχη ώρα και δεν τον είδε.

Η σύντροφος του Κάλιμπετ καταλήγει πως είτε ο Άλμπερτ πήρε το μονοπάτι 8 προς τα Κατάπολα είτε στο σημείο, όπου εθεάθη για τελευταία φορά - πριν αλλάξει διαδρομή - είχε ένα «ατύχημα».

Η Λεσάν, ωστόσο, δεν προσδιορίζει τη φύση του «ατυχήματος» που ίσως είχε ο Άλμπερτ.

Πάντως και σήμερα θα συνεχίσει τις έρευνες για την εξαφάνιση του Άλμπερτ η Λεσάν.

lesan1 692cb