Latest News

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Γιώργος Μαζωνάκης: Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προς την αδερφή του


 Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης 
προς την αδερφή του, στο πλαίσιο της ...ενδοοικογενειακής τους διαμάχης. 

Η συγκεκριμένη αίτηση από τον Γιώργο Μαζωνάκη κατά της αδερφής του αφορούσε στη διαχείριση τουριστικού ακινήτου στη Χώρα της Μυκόνου. Χθες, Παρασκευή, αργά το μεσημέρι, το Πρωτοδικείο Πειραία εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία, δεν έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, όπως μετέδωσε ο Σκάι. Ο τραγουδιστής είχε καταθέσει τη συγκεκριμένη αίτηση και είχε συζητηθεί πριν από περίπου έναν μήνα.

Έκτοτε, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε αναφερθεί δημοσίως στη διαμάχη με την αδερφή του και την υπόλοιπη οικογένειά του, δηλώνοντας πως όσα έχουν δημοσιοποιηθεί είναι «πολύ λίγα» σε σχέση με το μέγεθος της υπόθεσης. «Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι ξέρετε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Στην ίδια συνέντευξη, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε πει ότι οι σχέσεις στην οικογένεια έχουν διαταραχθεί αλλά και πως ο ίδιος ελπίζει κάποια στιγμή το ζήτημα να διευθετηθεί οριστικά. 


«Είναι μία υπόθεση η οποία ούτε και εγώ στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί και μου συνέβη αυτό. Μια δοκιμασία πιστεύω που μου βάζει ξανά ο Θεός για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Alpha.

Στην πορεία, επιβεβαίωσε ότι ο λόγος που η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια είναι ότι μέλη της οικογένειάς του «μεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας του στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρη εν αγνοία μου».

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Είναι μια υπόθεση και αυτή είναι αρχή, είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε» και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τον εαυτό του και ποιος είναι τι. Για μένα είναι πάρα πολύ στενάχωρο όπως καταλαβαίνετε, αλλά έχω φτάσει σημείο που είναι πολύ πιο δύσκολα όσον αφορά εμένα με τον Γιώργο μέσα το σπίτι μου και σκεπτόμενος πράγματα, γιατί εγώ έχω φύγει επαγγελματικά και προσωπικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα πράγματα πιστεύω θα είναι καλύτερα».

«Μεταβιβάστηκαν μετοχές της εταιρείας στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρη» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην οποία παραχώρησε τη συνέντευξη ο τραγουδιστής, με τον τραγουδιστή να το επιβεβαιώνει. «Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό. Είναι πολύ πιο μεγάλο από ό,τι φαίνεται. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν εγώ είμαι αυτός που είμαι λάθος τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη» παραδέχτηκε.