Latest News

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Σάνεν Ντόχερτι: Δέχτηκε να οριστικοποιήσει το διαζύγιό της μια μέρα πριν πεθάνει – Φίλη της ξεσπά κατά του πρώην συζύγου της ηθοποιού


Το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της, Κερτ Ισβαριένκο, φρόντισε να διευθετήσει η Σάνεν Ντόχερτι λίγο πριν τον... θάνατό της.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, η ηθοποιός υπέγραψε αίτηση παραίτησης από τη συζυγική διατροφή στις 12 Ιουλίου, μία μόλις ημέρα πριν πεθάνει, συναινώντας, επίσης, σε μια «προεπιλεγμένη ή μη αμφισβητούμενη λύση» του γάμου τους, υποδεικνύοντας ότι οι δυο τους είχαν οριστικοποιήσει αμοιβαία τις διαδικασίες διαζυγίου τους εκτός δικαστηρίου.

«Τα μέρη έχουν συνάψει γραπτή συμφωνία σχετικά με την περιουσία τους και τα δικαιώματα του γάμου τους ή της οικογενειακής συμβίωσης, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής, το πρωτότυπο της οποίας υποβάλλεται ή έχει υποβληθεί στο δικαστήριο», αναφέρουν τα έγγραφα.

Ο Ισβαριένκο υπέγραψε, μάλιστα, το έγγραφο την επόμενη ημέρα, στις 13 Ιουλίου, που ήταν και η ημέρα θανάτου της.

Η Ντόχερτι και ο Ισβαριένκο παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2011. Η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2023 μετά από 11 χρόνια γάμου.

Οι κατηγορίες της Ντόχερτι στον πρώην σύζυγό της 1 μήνα πριν πεθάνει

Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, οι δυο τους είχαν εμπλακεί σε μια αμφιλεγόμενη μάχη για το διαζύγιο, με την ηθοποιό να ισχυρίζεται σε έγγραφα, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ότι ο Ισβαριένκο «επέτρεψε να παρατείνει το διαζύγιό μας με την ελπίδα ότι θα πεθάνω πριν υποχρεωθεί να μου καταβάλει [διατροφή συζύγου]».

«Ο Κερτ δεν “περιμένει απλώς να πεθάνει η Σάνεν”», δήλωσε τότε η δικηγόρος. «Θέλει το καλύτερο για τη Σάνεν και θέλει και οι δύο να μπορέσουν να αφήσουν πίσω τους αυτή την υπόθεση και να προχωρήσουν μπροστά» τόνισε ο δικηγόρος του Ισβαριένκο, αμφισβητώντας τον ισχυρισμό.

Δριμύ «κατηγορώ» από φίλη της

Την ίδια ώρα, φίλη της αείμνηστης ηθοποιού ξεσπά κατά του πρώην συζύγου της, κατηγορώντας τον ότι δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι αγωνιζόταν να κρατηθεί στη ζωή, αντιμετωπίζοντας καρκίνο 4ου σταδίου.

«Θα μπορούσες να δείξεις ανθρωπιά στην ετοιμοθάνατη γυναίκα σου. Είμαι πραγματικά λυπημένη και αναστατωμένη για τον θάνατο της φίλης μου Σάνεν… Λόγω του διαζυγίου που περνούσε εκείνη την εποχή» έγραψε η Τάρα, προσθέτοντας:

«Είχε καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου που έκανε μεταστάσεις σε πολλά σημεία του σώματός της, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος και το ήξερε αυτό… συμφιλιώθηκε με αυτό. Αλλά ο πόνος και η ταλαιπωρία της κατά τους μήνες που προηγήθηκαν δεν χρειαζόταν να είναι τόσο βαθύς αν ο σύζυγός της ήταν απλώς ένας αξιοπρεπής άνθρωπος. Θα μπορούσε απλώς να δείξει λίγη ανθρωπιά στην ετοιμοθάνατη γυναίκα του. Η ζωή είναι τόσο δύσκολη… η ζωή είναι ιδιαίτερα δύσκολη με τον καρκίνο και χωρίς την υποστήριξη που νόμιζες ότι θα είχες. Αν έχεις την ευκαιρία να γίνεις ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, εκμεταλλεύσου την. Δεν έχετε ιδέα τι αντιμετωπίζουν και τι περνούν οι άνθρωποι… Α, και κυρίες μου… παρακαλώ κάντε εξετάσεις. Δεν θα έπρεπε να χάνουμε πια ανθρώπους από αυτό. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι ζωτικής σημασίας».