Latest News

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Το τερμάτισε η Λατινοπούλου για Λεπέν - «Βαφτίζουμε ακροδεξιό όποιον γράφει με το δεξί»


 Το... μαύρο άσπρο επιχείρησε να παρουσιάσει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μιλώντας... σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, το πρωί της Τετάρτης, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι θαυμάζει την Ουγγαρία του Βίκτορ Όρμπαν, ότι δεν θεωρεί ακροδεξιά τη Μαρίν Λεπέν, την ώρα που η ίδια δηλώνει ακροδεξιά, ενώ χαρακτήρισε «ωραίες και λογικές» τις ομιλίες Καραμανλή και Σαμαρά.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πρόεδρος της Φωνής Λογικής και ευρωβουλευτής δήλωσε ότι θαυμάζει την Ουγγαρία του Όρμπαν, επειδή «έχει μηδέν λαθρομετανάστες. Ακούει και σέβεται τον κόσμο». Για το μεταναστευτικό είπε πως η χώρα μας είναι «ξέφραγο αμπέλι». «Έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες», ενώ για την κατάσταση στη Γαλλία είπε ότι γίνονται ανίερες συμμαχίες για να σταθούν απέναντι στη Λεπέν και κατέληξε: «Φυσικά στηρίζω Λεπέν. Δεν είναι ακροδεξιά η Λεπέν».

«Έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο, που όποιος γράφει με το δεξί χέρι, να τον βαφτίζουμε ακροδεξιό. Ο όρος χρησιμοποιείται καταχρηστικά», είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. 

Είπε ότι η Ελλάδα κυβερνάται από την κεντροαριστερά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ξεκάθαρα κεντροαριστερός. Σχολιάζοντας τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη η Αφροδίτη Λατινοπούλου είπε ότι έχουν κάνει «ξεκάθαρη κωλοτούμπα». Πάράλληλα ανέφερε ότι δεν θέλει να ταυτιστεί με κανέναν, θα κριθεί για αυτά που λέει η ίδια, ενώ τόνισε πως «δεν θα κάνω βήμα πίσω». Πρόσθεσε πως «Όποιος νομίζει ότι με αλαζονεία μπορεί να κάνει κουμάντο, ενώ χρόνια τώρα πληρώνουμε όλοι τους φόρους μας, κάνει λάθος. Να μας απαλλάξουν από τους φόρους και να κάνουν ό,τι θέλουν».

Αναφερόμενη στις ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, είπε ότι «ακούσαμε δύο πολύ ωραίες και λογικές ομιλίες σε μια εποχή που τα αυτονόητα έλειψαν».