Latest News

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Σοκάρει το βίντεο: Πνιγόταν σε πισίνα και κανείς δεν τη βοήθησε


Το βίντεο της κάμερας παρακολούθησης από τον πνιγμό μιας γυναίκας τον Φεβρουάριο σε μια από τις πισίνες του Las Vegas Athletic Club δόθηκε στη δημοσιότητα και παρέχει περισσότερη σαφήνεια για το πώς συνέβη ο θάνατος...

Η Leticia Triplett, 58 ετών, πνίγηκε στην πισίνα στην τοποθεσία North Decatur του LVAC. Το βίντεο που κυκλοφόρησε την Τετάρτη από την Health District της Νότιας Νεβάδα δείχνει την Triplett να μπαίνει στον χώρο της πισίνας για μια πρωινή άσκηση. Ήταν στην πισίνα για περίπου μία ώρα πριν την βγάλουν άλλα μέλη του γυμναστηρίου.

Το βίντεο έχει ανανεωθεί και δείχνει μόνο πού βρισκόταν η Triplett στην πισίνα. Το πρόσωπό της είναι θολό, όπως και τα πρόσωπα άλλων ανθρώπων στον χώρο της πισίνας.

Η αδερφή της, Margaret Gonzales, είπε ότι δεν θέλει να δει το βίντεο.

«Η απώλεια της αδερφής μου ήταν απίστευτα δύσκολη», είπε η Γκονζάλες σε δήλωση που στάλθηκε στο Las Vegas Review-Journal. «Το να παρακολουθείς αυτό το παιχνίδι στις ειδήσεις είναι σαν να ξαναζείς εκείνη τη φρικτή μέρα ξανά και ξανά. Θέλουμε να σταματήσει αυτό για να θρηνήσουμε με ειρήνη και ιδιωτικότητα».

Δικηγόρος του αθλητικού κέντρου δήλωσε ότι η Τρίπλετ, η οποία ήταν βετεράνος της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, περπατούσε με πατερίτσες πριν να μπει στην πισίνα.

Παράλληλα παραμένει αδιευκρίνιστο αν η άτυχη γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια.

Η ίδια δικηγόρος δήλωσε ότι ο θάνατος της 58χρονης προήλθε από καρδιακή ανακοπή και ότι τέτοια τραγωδία δεν είχε σημειωθεί ποτέ στο εν λόγω αθλητικό κέντρο.