Latest News

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου: Τρία χρόνια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο (ΕΙΚΟΝΕΣ)


 Ο άρχοντας της νύχτας, Τόλης Βοσκόπουλος, άφησε δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του. Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τον θάνατό του δημοσίευσαν κοινές τους φωτογραφίες στα social media κι έλαβαν μηνύματα από... πλήθος καλλιτεχνών.

Ξεκινώντας από την ημερομηνία που έφυγε από τη ζωή, η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, από παλιές καλές κι ευτυχισμένες στιγμές.

Δείτε τη δημοσίευση:

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Επίσης και η Μαρία Βοσκοπούλου ανάρτησε σε story στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες του πατέρα της, τόσο καλλιτεχνικές όσο και από οικογενειακές στιγμές που η ίδια ήταν σε μικρή ηλικία.

#Oι σχετικές φωτογραφίες:

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου για τα 3 χρόνια από τον θάνατό του, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/7 στο Α Νεκροταφείο Αθηνών.

Η Άντζελα Γκερέκου μιλώντας στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα, σχετικά με την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, είχε πει: «Κάθε φορά λέω «πώς να βρω τις σωστές λέξεις να περιγράψουν το ταξίδι 25 χρόνων με έναν τέτοιο άνθρωπο με τόσα έντονα που ζήσαμε στη ζωή μας;». Είναι το συναίσθημα που δεν περιγράφεται, βιώνεται. Είμαι ευγνώμων που έκανα την πορεία μαζί του. Βίωσα την απώλειά του δύσκολα πολύ.

Από μικρή δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με την απώλεια αγαπημένων ανθρώπων. Δεν μπορώ να πω ότι συμφιλιώθηκα, ζεις με αυτό. Η σχέση και μετά τον θάνατο διαμορφώνεται και εμπλουτίζεται και λες τον γνωρίζω καλύτερα.

Κατά έναν τρόπο ζεις μια συνέχεια γνωριμία, σχέσης και επαφής με την ψυχή που αγάπησες, που ζήσατε μαζί και δημιουργήσατε. Στην αρχή δεν μπορούσα να ακούσω τραγούδι, να δω εικόνα με τίποτα. Ήταν πολύ δύσκολα, μετά από ένα διάστημα λέω «τι ωραία υπάρχει τον βλέπω». Νοσταλγείς, συγκινείσαι»