Latest News

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Εγώ το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, το αντιμετώπιζα όπως έπρεπε»


 Για την πρώτη της εμφάνιση με τη Βίκυ Μοσχολιού, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η ίδια διαχειρίστηκε τη σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της μίλησε η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Η ερμηνεύτρια χαρακτήρισε λυπηρό να υπάρχουν στις μέρες μας τέτοιες συμπεριφορές, ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια δεν επηρεαζόταν με «απειλές» τύπου «δεν θα κάνεις καριέρα», απαντώντας ότι «δεν την ενδιαφέρει».

«Στην πρώτη μου εμφάνιση, τραγούδησα μαζί με τη Βίκυ Μοσχολιού. Είχα πολύ τρακ κι ακόμα, έχω τρακ. Δεν αλλάζει αυτό. Δεν έχω εξοικειωθεί με το επάγγελμά μουΕυτυχώς βέβαια, πάνω στην πίστα δεν σκέφτομαι τίποτα, μόλις βγω και πάρω το μικρόφωνο. Μόνο αυτό που τραγουδάω. Αυτό με έχει σώσει. Όλα φεύγουν τότε, τα πάντα, μέχρι να πιάσω το μικρόφωνο και να βγω στην πίστα» είπε καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», προσθέτοντας τα εξής:

«Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι ο πιο αθώος σε όλα, σε ό,τι ακούγεται και το λέω με το χέρι στην καρδιά. Θέλω να πω, ότι πάντα υπήρχαν αυτά που ακούμε σήμερα, αλλά κακώς σήμερα που υπάρχουν, γιατί οι άνθρωποι είναι πιο εξελιγμένοι, πιο μορφωμένοι. Τα δικά μου χρόνια ήταν τουλάχιστον άνθρωποι του μόχθου, κουρασμένοι, αγράμματοι, δεν ήξεραν τι έκαναν. Αυτοί όμως, σήμερα, για ποιον λόγο; Όχι, “μ’ αγαπάει και μου έδωσε ένα χαστούκι”. Κανένας που αγαπάει πραγματικά, δεν δίνει χαστούκι. Είναι λυπηρό, λυπάμαι πολύ.

Εγώ το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, το αντιμετώπιζα όπως έπρεπε. Όπως νόμιζα ότι έπρεπε, έλεγα “δεν με ενδιαφέρεις” και μου έλεγαν “μα χωρίς εμένα δεν θα μπορέσεις να κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις” και απαντούσα πως δεν με νοιάζει, δεν με αφορά κι ας μην κάνω ποτέ τίποτα. Αυτή ήταν η αντίδρασή μου».