Latest News

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είμαι πληγωμένος από την Ελένη Μενεγάκη – Ο Γιώργος Λιάγκας βγάζει από τη μύγα ξίγκι


 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν ο πρώτος ανάμεσα στους παρουσιαστές «πρώτης γραμμής» που ανακοίνωσε φέτος την ανανέωση της συνεργασίας του με το κανάλι που... τον φιλοξενεί. Και μάλιστα για 3 εκπομπές -στον «Εκατομμυριούχο» και το «The 2night Show» προστέθηκε το «Road Show», μια εκπομπή 12 επεισοδίων στα πρότυπα του «Όμορφου κόσμου».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου άνοιξε σήμερα την καρδιά του στον Άρη Καβατζίκη και απάντησε για τα πάντα και -φυσικά- για τις σχέσεις του με τους δύο μεγάλους αστέρες της τηλεόρασης, την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Με έχει στεναχωρήσει τόσο πολύ η Ελένη. Είμαι πολύ πληγωμένος από την Ελένη. Να είναι καλά, τη συμπαθώ, έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές, αλλά είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της. Το έχω ξαναπεί αυτό και το είχε παίξει και στην εκπομπή της. Περίμενα ότι θα το άκουγε και θα έλεγε “βρε συ ε Γρηγόρη, πότε να έρθω;”.

Δεν γίνεται να έχω πάει εγώ στα πρωινά της εφτά φορές και εκείνη ήρθε μόνο μία φορά στη ζωή της, στην ΕΡΤ3, το 1998. Δεν ξανάρθε ποτέ», είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία αποχωρεί για την ώρα τουλάχιστον από το τηλεοπτικό σκηνικό.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε και για την φημολογούμενη κόντρα του με τον «συγκάτοικό» του στον ΑΝΤ1 Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν έχω κάποιο πρόβλημα να σου πω για τον Γιώργο. Έχω κάποιες διαφωνίες για ορισμένα πράγματα.

Νομίζω ότι δεν έχει κανένα νόημα να τις δημοσιοποιήσω, καταρχήν δεν είναι τίποτα επί του προσωπικού. Δεν έχει γίνει τίποτα ποτέ μεταξύ μας, χαιρετιόμαστε πάντα, δεν έχουμε μαλώσει ποτέ. Θα μπορούσαμε να έχουμε μαλώσει για οτιδήποτε, για αθλητικά, για πολιτικά -ποτέ. Έχω μια διαφορετική λογική στον τρόπο λειτουργίας κάποιων πραγμάτων που με βρίσκει αντίθετο σε κάποια πράγματα.

Όμως δεν μπορώ να μη συγχαρώ τον Γιώργο για τη επιτυχία που κάνει κάθε φορά. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ, βρίσκει τον τρόπο πάντα να βγάλει από τη μύγα ξίγκι και καταφέρνει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων κάθε χρονιά από το πουθενά. Γιατί πρέπει να σεβαστούμε τους ανθρώπους που κάνουν την επιτυχία που κάνουν με τον τρόπο που την κάνουν και από εκεί και πέρα. αν εσύ έχεις κάποιες διαφορετικές απόψεις στον τρόπο που λειτουργούν κάποιες φορές, αυτό το κρατώ για μένα.

Θα ήμουν ο τελευταίος που θα έμπαινα στη διαδικασία να κρίνω τον Γιώργο όταν οι δικές μας δουλειές κρίνονται από τον κόσμο».