Latest News

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Κώστας Αρζόγλου: Αιχμηρός σε ερώτηση για Βανδή και Καγιά – «Φτηναίνει, καλύτερα να πάω σπίτι μου»


 Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση των 28 χρόνων από τον θάνατό της, αναφέρθηκε ο Κώστας Αρζόγλου, κάνοντας λόγο για μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, ένα πηγαίο ταλέντο, μια.. πραγματική σταρ.

«Το χέρι της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν πάντα υγρό πριν ανέβουμε στη σκηνή. Μπορεί από το άγχος. Ήταν πολύ αστείο και έκανε σοβαρά πράγματα. Πολλές σταρ και… σταράκια προσπάθησαν αλλά δεν είχαν αυτό το κάτι. Είχε μια διαίσθηση μεταφυσική σχεδόν. Θα ήταν περήφανη που παντρεύτηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Τον λάτρευε από τότε. Τα είχε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και έκανε πλάκα, έλεγε: τώρα έχω δυο γιους» ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην κάμερα του Summer’s Cool.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με πρόσωπα που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική, όπως η Βίκυ Καγιά και η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Αρζόγλου είναι κατηγορηματικός.

«Για να είναι ο τάδε ή η τάδε μέσα σε ένα καστ, σημαίνει ότι ο στόχος του παραγωγού είναι να γεμίσει το θέατρο. Εάν διακρίνω ότι μέσα στο σκεπτικό του παραγωγού είναι να βάλουμε τον έναν και τον άλλο, φτηναίνει… καλύτερα να πάω σπίτι μου» είπε χαρακτηριστικά.