Latest News

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Καραμανδάνειο: Ζημιές στο νοσοκομείο από τη φωτιά

 


Ζημιές προκάλεσε η φωτιά στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπως δείχνουν φωτογραφίες από το εσωτερικό... του κτηρίου.

Η φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή Γηροκομειό στην Πάτρα έφθασε στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου, που είχε εκκενωθεί νωρίτερα. Πέντε παιδάκια που είχαν χειρουργηθεί νωρίτερα την ίδια ημέρα, μεταφέρθηκαν άμεσα στο γενικό κρατικό νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», ενώ πολλοί ασθενείς πήραν άμεσα εξιτήριο. Η εκκένωση ήταν επιτυχής και άμεση προτού οι φλόγες φτάσουν στο νοσοκομείο, όπως ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων, Αντώνης Δημητρόπουλος.

Οι εργαζόμενοι έμειναν μέσα στο νοσοκομείο μαζί με τους πυροσβέστες και προσπαθούσαν να συνδράμουν με οποιοδήποτε για να σώσουν το νοσοκομείο, σύμφωνα με τον κύριο Δημητρόπουλο.

Ωστόσο, αργότερα, πιθανότατα λόγω σπίθας από κάποια εστία που δεν είχε σβήσει εντελώς, ξέσπασε φωτιά μέσα στο κτήριο, στον δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές. Εργαζόμενοι και δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατόρθωσαν να τη θέσουν άμεσα υπό έλεγχο, χωρίς να επεκταθεί.