Latest News

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκοιμήθηκε σε συνέδριο των Ρεπουμπλικανών (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Μετά την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του, ο Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε την προεκλογική εκστρατεία του και σειρά είχε το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών... στο Μιλγουόκι. 

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο 78χρονος Ντόναλντ Τραμπ καταγράφεται να πασχίζει να παραμείνει ξύπνιος , ενώ κάποια στιγμή ο φακός τον «συλλαμβάνει» να αποκοιμιέται. 

Σημειώνεται, ότι ο παραγωγός του CBS News, Τζιμ Λα Πόρτα, προσπάθησε να εξηγήσει στην πλατφόρμα Χ ότι τα μάτια του Τραμπ δεν ήταν κλειστά επειδή το έριξε στον ύπνο, αλλά επειδή το βίντεο τραβήχτηκε την ώρα που έκανε προσευχή ο πάστορας Τζέιμς Ρέμκε.

Όμως, τα λεγόμενά του έσπευσε να αντικρούσει με άρθρο του το περιοδικό Newsweek, καθώς φαίνεται πως ο Τραμπ αποκοιμήθηκε στην ομιλία της Χαρμίτ Κ. Ντίλον, μέλους της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών στην Καλιφόρνια. 

Χρήστης του X (πρώην Twitter) έγραψε: «Αν ο Τραμπ δεν μπορεί ούτε στο συνέδριό του να μείνει ξύπνιος, πώς θα μείνει ξύπνιος για την Αμερική; Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την κούρσα και να πάρει τη θέση κάποιος πολύ νεότερος, που δεν θα είναι καταδικασμένος εγκληματίας».